Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ilyen ajándéknak?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, ő 20 éves, több ötletem is volt de így 4 hónap után nem akarok túlzásba esni, szóval lenne egy parfüm plusz karkötő, és még ezek mellé gondoltam egy kis plüss figurára, bár nem is tudom 20 éves lány ilyennek még örülne-e, ti mit szólnátok hozzá?2013. nov. 30. 12:39
1/4 anonim válasza:
a parfum nem egy eredeti otlet, bàr tuti orulni fog neki. mindenki parfumot ad ajandekba, semmi eredetiseg.
a karkoto oke!
a pluss szarokat meg felejtsd el, nagyon gaz!
jo otlet lehet egy koncert jegy, vagy akar egy wellness hetvege. 20ezerbol elmentek egy hotelbe, orok emlek marad. jobb mint sok kis szir-szarra koltogetni a penzt, amit majd jol kidob az elso vitanal.
2/4 anonim válasza:
szerintem jó ötlet mind, én örülnék ilyennek :) bár talán elég lenne csak a parfüm, vagy csak a karkötő, és mellé a plüss. az 1essel nem értek egyet, 20000et kicsit sok lenne ennyi idő után költeni..
3/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a választ :)
hát az elsőt én se gondoltam komolynak, picit túlzás lenne
2013. nov. 30. 14:47
4/4 anonim válasza:
én sem értek egyet az elsővel, nagyon jó ötlet a közös pihenés, de még korai. A plüssállat meg nem feltétlenül rossz ötlet, teljesen a lány egyéniségétől függ. És azt csak te, kérdező tudhatod, hogy örülne-e neki - gyerekesebb, vagy gáznak tartaná. Bár szerintem a legtöbb szerelmes lány nem tartja gáznak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!