Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
Volt már, hogy évek múlva is nagyon hiányzott valaki, akivel nem lett végül köztetek semmi komoly (csók, szex), csak flört volt, és 1-2 randi, de folyton azt érzitek, hogy lehetett volna/lehetne több is?2009. nov. 21. 15:30
2/8 A kérdező kommentje:
Légyszi kort és nemet is írjatok
2009. nov. 21. 15:49
3/8 anonim 

válasza:

Volt. Elég rossz még mindig,de hosszú még az élet :D 19/f
5/8 anonim 

válasza:

olt, és évekkel később össze is jöttünk. Bánom azt a percet..
6/8 anonim 

válasza:

Egyszer együtt voltam egy fiúval, és pár napra rá megkérdezte, hogy mit jelentett az nekem. Félelmembe és zavaromba, azt mondtam, semmit. De utána évekig eszembe jutott, (ráadásul időnként találkoztunk is) és mindig azon gondolkoztam, hogy ha akkor mást válaszolok, akkor esetleg lehetett volna több közöttünk, annál az egy alkalomnál. De ennek már 8 éve. 26/L
7/8 anonim 

válasza:

Igen. 5 éve kerülgetjük egymást, mindig összefutunk.
3,5 éve kapcsolatban vagyok. Mégis mindig összeakadunk..
23L
8/8 anonim 

válasza:

hány éves vagy? :) amúgy igen... lehetett volna több is de megijedtem és már jónéhány hónapja szánom bánom és még tuti fogom pár évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!