Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült valakinek újrakezdeni a kapcsolatot, megbízni a társába, ha kiderült, hogy rendszeresen és régóta félrejár a partnere?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 20:59
11/18 A kérdező kommentje:
Igen, hónapokat kell várni és maximálva van 14 e ft-ba gyerekenként :(
2013. nov. 30. 20:22
12/18 anonim válasza:
látom mindegy ki mit mond, csak kifogásokat keresel, hogy ne kelljen elhagynod. így miért panaszkodsz?
13/18 A kérdező kommentje:
Milyen kifogást? elküldtem, de majd akkor megy, ha ő akar, azt mondta. Mit tudok tenni? közösen béreljük a lakást, gyerekeitől a pö..cse kivan, unja őket.
Ha elmarom teljesen, akkor mégcsak egy vasat sem fog adni, Bíróság meg hónapokig dönt.
A gyerekeim érdekében sajnos úgy látszik, hogy tűrnöm kell és reménykedni, hogy mindig is fizetni fogja a saját magára eső részt. mert nem gondolom, hogy bármilyen egyedülálló anya is el tud tartani 3 pici gyereket.
2013. nov. 30. 21:59
14/18 anonim válasza:
Miért nem költözöl te? Nincsenek szüleid vagy valakid akihez mehetsz?
15/18 A kérdező kommentje:
Nincsenek. 3 kisgyerekkel miért költöznék én el bárhova is? máshol is kell bérleti díjat + rezsi fizetni. mitől lenne jobb máshol? örülök, hogy 3 gyerekkel lakhatunk itt, mivel ennyi gyerekkel lakást sem nagyon adnak ki, hogy a költözés költségéről ne beszéljünk. Oviba ide jár, minden ide köt minket 5 éve.
2013. dec. 1. 15:55
16/18 anonim válasza:
Igen kell fizetni máshol is mivel nem dolgozik a pasi akkor ugyan annyi pénzed van bárhol laktok.. akkor meg miért nem lépsz. Most ha semmire nem vagy hajlandó akkor mit vársz valaki majd itt felajánl egy lakást vagy mi? Mindenre csak hárítasz.
17/18 A kérdező kommentje:
Akkor küldjél légyszi linkeket albérletekről, ahova lehet menni egyedülálló anyaként 3 gyerekkel. mert nekem nem sikerült hónapok óta ilyet találni. felhívom és amikor meghallják a gyerekek számát, egyből leráznak. de tényleg szívesen veszem, ha találnál nekem Budapesten gyerekszertő albérletet, főleg kertvárosi részben.
2013. dec. 1. 17:20
18/18 anonim válasza:
Nem egészen értem - tehát meggyűlölted (érthető módon), de a kérdésed szerint mégis szeretnéd vele újrakezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!