Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a barátommal. Nem feküdtünk még le egymással és nem is szeretnénk még egy ideig! A 3 év alatt még nem is aludtunk együtt meg semmi...de úgy gondoljuk,hogy már itt lenne az ideje.

A kérdésem az lenne,hogy hogyan kérdeznétek rá erre a szüleiteknél??? Hogy kezdenétek bele?

Kérlek titeket,hogy értelmes válaszokat írjatok. Számomra ez nagyon fontos dolog! És szükségem lenne a tanácsaitokra!

Előre is köszönöm!!

L17 ( 4 hónap múlva leszek 18 )

2013. nov. 28. 20:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nincs közük a szexuális életemhez.
2013. nov. 28. 21:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Anya! Ott aludhatok a ...-nál/-nél? Ennyi.
2013. nov. 28. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:

"Szia anya!

Tudod van a barátom XY.. Szeretném ha ma itt aludhatna.. Mert (ide kitalálsz valami nyomós okot..)

Csak 1 itt alvásról lenne szó..*közben végig "boci szemekkel" nézel*

2013. nov. 28. 21:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem megírni,meg engedik,hogy itt aludjon csak külön alszunk úgy...
2013. nov. 28. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Ez így elég beteg.
2013. nov. 28. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mikor megkérdezed a szüleidet, mondd nekik, hogy mivel már három éve együtt vagytok, itt lenne az ideje, és ha "olyan" dolog is történne, biztosan nem bánnád meg, hiszen nem egyéjszakás kalandról lenne szó. Mellesleg már majdnem 18 vagy, így már lelkiismeret-furdalás nélkül együtt alhattok, nem 14-15 évesekről van szó, hanem rólatok, akik már 3 éve (!! amihez gratulálok) együtt vagytok, és 18 vagy majdnem.
2013. nov. 28. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy külön? Külön ágyban, de egy szobában, a szülők meg egy másik szobában?

Mert akkor nem kell mondanod, hogy történni fog "valami", hiszen pont ezért kell külön aludnotok.

2013. nov. 28. 21:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy még most is vannak ilyen szülők... Fel sem fogják, hogy milyen káros, hogy irányítani próbálják a lányuk szexualitását. Nem arról van szó, hogy valami egyszerű, felelőtlen tiniliba lennél, kedves kérdező, hanem 3 éve vagy ugyanazzal a fiúval, így nyilván komoly az ügy, és feltételezem, hogy szeretitek egymást. Nem kell szólni a szüleidnek, nem kell az engedélyük, tégy úgy, ahogy TE jónak látod, a SAJÁT értékrended szerint!
2013. nov. 28. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom. Elég egészségtelen gondolkodás ez amit művelnek.

Szeretkezzetek, a ti dolgotok a fenébe is. Nehogy már anyu engedje meg bakker! Itt kezdődik a felnőttség, nem ott,hogy szeretkeztek e.

El sem tudtam képzelni, hogy anyámat megkérdezem, hogy megengedi e, hogy a barátnőmmel együtt aludjak. Együtt voltunk, és kész passz.

2013. nov. 28. 21:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Furcsa ez nekem...Én nem számoltam be arról, ha pasival voltam. Úgy éreztem nem olyan a kapcsolatom anyámmal, és szerintem amúgy sincs semmi köze hozzá na. Mai napig nem tudja hogy 19 évesen vesztettem el a szüzességem.

Egyszer rákérdezett mikor 23 voltam, az akkori pasimnál, hogy megvolt e. Szerintem azt hiszi az volt az első.:D

Ha meg ott aludhat a barátod, csak külön szobában, akkor egyszerű. Éjszaka menjen át hozzád, vagy te hozzá:) Csak ne felejtsen el visszaszökni a saját helyére mielőtt a szüleid felébrednek.

3 év, és még nem szexeltetek? Nem semmi. A srác hány éves? Szüzek vagytok?

27/N

2013. nov. 29. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!