Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
nekem ha mar a stilusodhoz es korodhoz hasonloan kene valasztani, az elegansabbakat valasztanam :)
TISZTELET A KIVETELNEK!
de azt az oltozkodesi stilust, amit te kepviselsz, csak azok a lanyok fogjak honoralni akik hasonlo kulsejuek, csak az erdekli oket hogy hogyan nezel ki, mennyi penzed van, de hogy mennyi tudas vagy kedvesseg van benned, az nem. beszolsz masoknak akik masmilyenek? huuuu de meno jojjunk ossze vele. tudom, latom minden nap, benne vagyok a tarsasagban :)
1.bp.blogspot.com/-RMYk6REIPb0/UkFyYgKqnwI/AAAAAAAAC6I/_KRC0wkK61Y/s1600/guys-elegant-fashion-2013-fall-1.jpg
még ha nem vágnál ilyen arcot.. és átöltöznél.... ahogy láttam hogy miket írtál... hidd el, itt senki nem féltékeny rád. szerinted mindenki hülye kivéve te? logikus... tényleg kib*szott nagy az egód... a lányok meg a sulidban akiknek "bejössz" igen... tipikus kis p*csák akik csak (!) azt nézik hogy hogy nézel ki... (még így se értem) szóval szerintem vegyél vissza az arcodból hogy ne utáljon mindenki(bár már mindegy).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!