Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találkozhatnék a barátommal karácsony körül?
A szüleimnek nem merem elmondani, mert ő már 34 éves és vak. Segítsetek kitalálni valamit, mit mondhatnék a szüleimnek, hova megyek egy éjszakára!
16/L
Nem használt ki senkit.
Ötletet még nem adtatok, hogyan juthatnék el hozzá. :(
Attól, hogy valaki nem lát, attól még ugyanúgy élvezheti akár a Karib-tengert, akár más helyet.
Nem kell látni ahhoz, hogy utazzunk.
A pasinak vagy nincs ki mind a négy kereke, vagy ki akar használni.
Legyünk reálisak!
Ha szeretne, inkább megpróbálná megismerni a szüleidet, és nem akarná, hogy karácsony este egyedül utazgass fiatal lány létedre egy idegen (külföldi!!!) városban.
Ha komolyan gondolná, először a szüleiddel próbálna megismerkedni - 34 évesen már igazán tudhatja, hogy egy gyerek (!!!!) esetében nem is lehet másképpen, hiszen a szüleid felelősek érted, aggódnak érted...
Hogy képzelitek a kapcsolatot? Majd ha elmúlsz 18, megszöktet a szüleidtől, vagy mi??? Jesszusom!!! Szállj már le a Földre!!!
Annyi helyes fiatal srác van... Inkább neked valók, mint egy 34 éves férfi... Reálisan gondolkozva mondjuk 80 évesen meghal: akkor te leszel 52 éves...
Na de nem is ez a lényeg... 34 éves ember nem való egy 16 éves lányhoz...
Szerintem gondolkozz, mielőtt valami hatalmas hülyeséget csinálsz és elcseszed az egész életed!!!
Amúgy nem normális, h egy ilyen idős férfihez vonzódsz! Ezt hívják apakomplexusnak... Nem váltak el a szüleid? Milyen a viszonyod az apukáddal?
Szerintem találkozzatok Pesten oda egyszerűbb megoldani ,Bécsbe esélytelen .(higyj nekem én is 2 ország közt utazgatok,bár nem holmi érzelmek miatt)
Amugy szerintem alapból ez a kapcsolat mar bukta,ráadásul a szüleid nem is tudják...ja és ez az egész sztori elég ingoványos ,kicsit ilyen kamu jellegűvé teszi a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!