Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbántás nélkül mindent visszacsinálni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akit 2 napja ismerek, msn-re vett fel...Elsőre nagyon szimpatikus volt, de aztán elkezdett idegesíteni, hogy úgy tűnik teljesen odavan értem, és mindig mikrofonnal meg webkamerával akar dumálni msn-en. Meg kiakad ha kicsit nem beszélünk stb. Meg gügyögő hangokat ad ki...És nekem tényleg nema külső számít, de a képe alapján iszonyatosan ronda szegény, és még idegesítő is. Igazából így már barátkozni sem akarok vele. Viszont nem szeretném megbántani, hiszen mondta, hogy milyen bántó, hogy amint meglátják a képét a lányok, többet nem beszélnek vele....Akkor most hogyan rázzam le??2009. nov. 20. 23:01
1/10 anonim válasza:
Nincs értelme ezen sokat töprengeni. Egyszerűen írd meg neki, hogy nem tetszik és kész. Ezt nagyon nehéz másképp lerendezni.... Ne várj vele többet, minden nappal egyre nehezebb lesz...
3/10 anonim válasza:
szerintem is írd meg ezt neki. egyenesen és nyíltan, jobb, mintha elkezdenél neki sajnálkozni :S aztán ha nem érti meg akkor tiltsd le vagy ilyesmi...
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, gügyög..:D Valamikor nyávog, valamikor meg csak úgy nemtom..:D de idegesítő.
2009. nov. 20. 23:18
5/10 A kérdező kommentje:
Jah és köszi a válaszokat. Hát akkor holnap beszélek vele..(nem mintha lenne más választásomXD)
2009. nov. 20. 23:19
6/10 anonim válasza:
De ha nem a külső számít, akkor miért baj, ha ronda? :O Főleg, ha csak barátkozol vele. :)
7/10 anonim válasza:
És legjob ha egyenes vagy és ne beszélj mellé. mert azthiszi szórakozol vele. de persze azért nem kell a porig alázni mert ronda meg hülye de amúgy rendes. Csak ha nem ért a szépszóból.
8/10 anonim válasza:
23:32 -> hopp, öregem, van egó, úgy látom.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem az a legnagyobb baj, hogy ronda. Idegesítő. Túl aranyos, olyan nyálas vagy nem tudom. Az ilyentől a hideg kiráz... A tiltás megint bunkóság lenne. Kitalálom hogyan mondjam el:S
2009. nov. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!