Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok már úgy, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy nem tudtátok eldönteni hogy folytatni akarjátok-e a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
A társatokat szeretitek de ö nem úgy viselkedik ahogy szükségetek volna rá. Hiába mondjátok mi az amit másképp szeretnétek vagy ami hiányzik, egy ideig úgy is tesz a másik, aztán újra nem. Ilyen esetben mi a megoldás? Folytatni a kapcsolatot vagy sem?
2013. nov. 27. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mikor legközelebb keres, hogy szüksége van rád vagy beszélni akar, írd meg neki, hogy nem érsz rá
2013. nov. 27. 15:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Csinályam már olyat. Hívott hogy mindjárt nálam van (meg sem volt beszélve hogy találkozunk) én meg megmondtam hogy most nem érek rá. Besértödött rendesen hogy én visszautasítom.
2013. nov. 27. 15:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni hogy szeretem-e még. Mert többször eljátszotta velem azt hogy közel enged magához majd eltol. Ritka hangulatember. De én képtdlen vagyok pozitivan értékelni azt hogy egyszer a tenyerén hordoz, másnap harmadnap xar a kedve és hanyagol. Sokszor felmerül bennem hogy ö engem nem szeret. Mondtam is neki. Akkor én vagyok az aki borúsan, eltúlozva, túlreagálva látom a dolgokat.
2013. nov. 27. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem normális kapcsolat, amikor valaki 2 napig "nem ér rá" foglalkozni a párjával. Ez inkább ,,nincs kedvem" szagú. Ha valakinek sok a dolga, azt is meg lehet érteni, de akkor is éreztetni kell, hogy fontos a másik. Az hogy ő meg így viselkedik...igencsak furcsa.

Ha szekálod azzal hogy szeret-e vagy nem, azzal pont az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél. Ezt Neked kell eldöntened, TE mit szeretnél. Több törődésre vágysz (amit megértek) akkor nem érdemes sokáig húzni még vele, mert alapvetően nem változik. Vagy pedig megpróbálod elfogadni a helyzetet, hogy ő ilyen.

Amúgy a 8-as is nagy igazságot írt! Ne ő határozza meg az életedet!

2013. nov. 27. 15:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Azt is megmondtam neki hogy ez a kapcsolat nem rólunk szól, hanem róla. Mindig hozzá igazodjak. Úgy érzem, szépen kiszeretek belöle.
2013. nov. 27. 15:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Pontosan ilyen volt az exem. Egyszer közel engedett magához, máskor ellökött, és ezek akár napok alatt is váltakozhattak. Egyszer én voltam a mindene, bújt, ölelgetett, puszilgatott, a másik oldalról meg nem egyszer volt olyan, hogy egész hétvégéken át rám se bagózott. Közel 1 évig bírtam ezt, aztán kiléptem a kapcsolatból. Nem bírtam tovább elviselni ezt a csiki-csukit. Egyszerűen nem tudtam rajta kiigazodni, megtippelni sem tudtam már a végére, hogy vajon milyen hangulata lesz. Vajon kedves lesz velem vagy lekezelő?

A legrosszabb, hogy elvette a saját magamba vetett hitemet, teljesen értéktelennek éreztem magam. Azóta van új kapcsolatom, ami egy éve tart, de még most is érzem néha az exem hatását. Néha elbizonytalanodom, hogy tényleg kellek a páromnak? Nem leszek neki is sok a törődésem, kedvességem? Persze erről szó sincs, a párom egyáltalán nem ad erre okot, ezek a negatív gondolataim abszolút belülről fakadnak.

Azt tartsd szem előtt, hogy a felnőttek nem változnak! Nem bízz abban, hogy meg fog változni. Alapvető, jellembeli vonásokban nem fog változni.

27/n

2013. nov. 27. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!