Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Befestettem a hajam, mire a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befestettem a hajam, mire a barátom szakított velem! Szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy a sötétszőke hajamat gesztenyebarnára festem, erre ő kidobott. Mit tegyek? :(
2013. nov. 27. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom jobban szerette, meg a tudta nélkül tetted ezt, nem sok pasi szereti ám az ilyet
2013. nov. 27. 14:42
 2/13 A kérdező kommentje:
megkérdeztem tőle, azt mondta nem zavarná, de nem tetszett neki az eredmény
2013. nov. 27. 14:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ne foglalkozz vele,ha csak a hajadat szerette akkor keress olyat aki nem csak azt
2013. nov. 27. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
ott valami mas problema volt, csak a hajadra "kente".
2013. nov. 27. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, hogy csak ennyi oka lenne a kivágásnak. Gyanítom más is van itt a háttérben, csak pont kapóra jött neki ez, így nem kell magyarázkodnia.
2013. nov. 27. 14:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Nos, láthatóan nem. Szerintem már eleve szakítani akart veled és ez pont kapóra jött neki. Viszont a festett hajat sem szeressük.

És, hogy mit tegyél? Nem tudom, mit akarsz tenni?

2013. nov. 27. 14:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Biztos hogy más is volt a háttérben. Én ezt nem tartom szakítóoknak. A párod csak a hajad maitt szeretett ezek szerint, nem is értem az ilyet.
2013. nov. 27. 14:51
 8/13 anonim ***** válasza:
12L és 13F, kitaláltam?
2013. nov. 27. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Ha valóban csak emiatt szakított, akkor egy idióta. főleg, hogy még meg is beszéltétek.

Másrészt szerintem is van más oka is a szakításnak.

Mennyi idősek vagytok?

2013. nov. 27. 14:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ezért kirakott, nem is baj ha vége. Nem akart igazán, ez egy jó ürügy. Vagy mi lett volna pl. 10 év múlva. Kirak, mert a staket medium rare-re csinálod angolos helyett? lol
2013. nov. 27. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!