Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is magányos vagy esetleg szerelmi bánatos? Ti hogyan űzitek el a magányt az életetekből?
A gondom az h magányos vagyok. Nem akar többet egy csaj sem randinál .. vagyis valamiért lekoptatnak idővel. Pedig mondták már páran h simán lehetne barátnőm nem ezzel van a gond. Mondta pár lány ismerősöm h helyes vagyok ... de akkor sem értem. Belefáradtam. Ti mit csináltok aminek a segítségével eloszlatjátok a szomorúságot vagy az ürességet?
24/f
Magányos farkas típus vagy, s ezt megérzik...
Hobbi? Tovább ismerkedés? Sok randi! Prostik!
Igen, azok! Nincs többe mint egy barátnő, s nagyon sok már azt az érzést adja... ;)
Jobb mint a kötél!
Igen,én is ilyen vagyok magányos már sok éve.Nem űzöm el,mert nem tudom,már beletörődtem és inkább foglalkozom olyan dolgokkal amiben jó vagyok és jó érzéssel tölt el ha csinálom.Én is már belefáradtam,már ott tartok valóban,hogy telibe szarom az egészet.Teljesen lazán veszem már,annyi csalódás és elutasítás után már valahogy kezdem tényleg megszokni ezt az egészet.
22/F
Én is magányos vagyok. Szerelmi bánatos már nem, de sokáig az voltam.
Sportolok, barátokkal vagyok, próbálok keveset lenni egyedül, és így már nem is vagyok szomorú. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!