Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot kapott már tőletek a pasitok?
Figyelt kérdés
A barátom 18éves lessz,és nemtudom mit adhatnék neki.tudom,hogy nem tudjátok,hogy mit szeret,csak ötletet szeretnék,mert annyi mindent kapott már és nemtudom mit adhatnék.ti mivel leptétek már meg a párotokat?2009. nov. 20. 17:56
1/4 anonim válasza:
tőlem kapott egy szívnyakláncot aminek az egyik fele nálam van a másik meg nála:)
2/4 anonim válasza:
Én fiúként utálom az ilyen szívfelezős,plüssmacis-szivecskés sablonos ajándékokat.Van egy jópár belőlük valahol a szobámban,de nemtudom,melyiket kitől kaptam,mert az összes egyforma.Szerintem ezzel más is így van.Mert nekem személyiségem is van,és szeretnék a személyiségemnek megfelelő dolgot kapni,nem pedig egy sablonos izét.Pl. ha szeretem a motorokat,akkor azzal kapcsolatban valami könyv,naptár,makett stb. Szerintem te is indulj el ebbe az irányba,hisz a pasidnak is biztos van hobbija!Ha semmi sem jut az eszedbe,akkor gondolkodj el a szexi fehérneműn,szerintem remek ajándék!
21/f
3/4 anonim válasza:
közös kép keretben, közös kép párnán, felső, lávalámpa, maszírozós olaj, egy kis könyv-amiben közös képeink vannak-szerelmes idézetekkel, pénztárca
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2009. nov. 26. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!