Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak aki tetszik/ barátnotoknek sok tetoválása van? 19L
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 22:52
11/15 anonim válasza:
Ha megfelelő stílusú, ízléses tetoválásról van szó, és nem egy egész testet betöltő horogkereszt-pentagram-sarlókalapács-stb. tetováláskombinációról, akkor minden további nélkül :) 16/f
12/15 anonim válasza:
engem csak az zavarna ha mindenféle divat tetkója lenne ribi rendszám + csing csáng csung jelek ami szerinte szerelem + hűség + bátorság azt az igazi jelentése + édes-savanyú leves + a jaj hangjegyet varratok magamra mert zene a mindenem + csillagot pff tucat semmit mondó tetoválások ezek ,én az ilyen csajokat fejbe tudnám rúgni ,de am nem csak a csajokat mindenkit aki ilyeneket csinál
13/15 anonim válasza:
Jól elhelyezett, stílusos tetkók tetszenek a nőkön.
14/15 anonim válasza:
attól függ, mit ábrázolnak, mit jelentenek a számára, és milyen a stílusa.
én oda vagyok a tetkós csajokért, akik így néznek ki:
15/15 anonim válasza:
Lepontoztak, mert utálom a tetoválásokat? Akkor én is lepontozlak titeket, amiért szeretitek őket-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!