Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűntek a "férfiak" a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűntek a "férfiak" a mai világból? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hónapos ismeretség után, megbeszéltünk egy randit, reggel ráüzentem, hogy akkor áll-e az esti találka, amire nem válaszolt, majd két nap után msn-en írkált mintha mi sem történt volna. Én kiadtam az útját, mondván, h nekem ez nem fér bele, hogy csak úgy eltűnik, indoka az volt, h nem tudta hol áll a feje.Szerintetek adjak még egy esélyt a dolognak vagy felesleges foglalkozni ilyenekkel. Én komolytalannak tartom, viszont én komoly kapcsolatra vágyom. Ja és azt írta, ha megnyugszom azért írjak neki.26 L
2009. nov. 20. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, ha nagyon akarna téged, már régen lett volna randi!

Sztem hagyd ezt a pasit. Csak szórakozik, lehet hogy van nője is, vagy vmi gyáva ember.

2009. nov. 20. 16:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Randik már voltak, több is, meg le is feküdtünk...
2009. nov. 20. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Mit vártál? Meghúzott kész. Nem kellesz neki. Dobni kell az ilyet.
2009. nov. 20. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Hát ne a neten ismerkedj hanem a valóéletbe.
2009. nov. 20. 17:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így gondolom, csak elég szánalmas
2009. nov. 20. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát nem vagy már tini. Sőt ilyen harminc felé már nem ugrik bele senki egy ennyira komoly dologba. Énse ugranék. Ehez amit te akarsz ahoz rengeteg idő kell. talán ha kicsit könnyedebben vennéd és nem egyből a házassággal riogatnád őket akkor jobban ellennének veled a férfiak.

Én amúgy pont a túl komolyságuk miatt kerülöm a korosztályod. Szinte meg se ismerem őket és már a gyerekről beszélnek meg á szóval inkáb maradok a fiataloknál. Mondjuk érthető hogy kapkodtok mert harminc felé már időszerű a kapuzárási pánik ha még nincs gyerek akkor elkezd kapkodni. Főleg ha többet akar.

2009. nov. 20. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kapkodok, nem riogatom őket házassággal, csak alap lenne, ha vmi közbe jön akkor szóljon
2009. nov. 20. 18:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta,h neten ismerkedem????
2009. nov. 20. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahova a nők.
2009. nov. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!