Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek jolesik ha a barátotok miattatok verekedik valakivel? Mondjuk valaki rátokhajt valami szorakozohelyen vagy beszolnak nektek
Figyelt kérdés
2013. nov. 25. 08:54
11/20 anonim válasza:
A kettő összefügg :) Aki képes érted harcba bocsájtkozni, az képes érted más szinten is határozottan melletted lenni.
A támadó/zaklató stabil oldalfekvésbe helyezése nem azonos az oktalan kötekedéssel. Amelyik pasi elkezd mismásolni,kidumálni,megokoskodni egyértelmű zaklatást, az ugyanezt fogja tenni, amikor szükséged lesz rá :) Ezért mondom, hogy a férfi megvéd, a pasi nem. :))))
De ezen nem veszünk össze :)
12/20 A kérdező kommentje:
én személy személy szerint Dowd véleményét osztom, mégha nemis tetszik a páromnak illetve mégha énis maradok alul akkor is mégha nem is szivesen de meg kell tenni amit meg kell tenni. A barátnök véleményére voltam kiváncsi. jöhetnek még a válaszok
2013. nov. 25. 09:46
13/20 anonim válasza:
Szerintem Downnal egyet beszélünk, csak félreértettük egymást.
15/20 errre válasza:
igen, nagyon jól esne utána a rendőrségre szaladgálni.
16/20 A kérdező kommentje:
szerintem olyankor már az egorol szol az egész nem a barátnöröl bár nem vagyok nagy verekedös
2013. nov. 25. 09:55
18/20 anonim válasza:
Én pl baromira agresszív vagyok, ha a barátnőm piszkálják :) Az nem zavar ha velem kötekednek, beszólnak, vagy valami(ezt sokáig el tudom tűrni verekedés nélkül), de ha a barátnőm piszkálják, akkor baromira pipa leszek. 20/f
19/20 anonim válasza:
Biztos jól esne, eddig csak arra volt példa, hogy én ütöttem ki valakit :)
27N
20/20 anonim válasza:
Nagyon jol esik, csak utána azonnal másszon vissza a fára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!