Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön egy fiú 193 cm-el 85kg-val széles vállakkal?
Figyelt kérdés
Kigyúrt nem vagyok vagyis nem látszik de nem vagyok gyenge
Ja és úszok szal innen a váll
2013. nov. 24. 23:25
11/21 anonim válasza:
A mai lányoknak jobban bejönnek a 40 kilós agyonszolizott rózsaszínpólós kis köcsögök, mint a masszív férfias alkatú srácok/férfiak, legalábbis így tapasztalom. Az meg süket duma hogy a belső értékek fontosak, legyél gazdag, menő, bunkó és szard le a lányok érzéseit és garantált a siker. Nekem bevált :)
12/21 anonim válasza:
ÓÓ de még mennyire:) Nálam a széles váll, plusz egy kis mell és karizom sokkal előrébb van a kinézetet tekintve, mint egy kockás has:)
Hány éves vagy? ;)
13/21 A kérdező kommentje:
17
2013. nov. 24. 23:47
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy csak az ilyenek tetszenek nekünk. Mármint a díszb.ik. Illetve hogy csak a pénz fontos. Megsúgom, 18 vagyok, de egyáltalán nem tetszik az olyan típus. Nekem igenis az a fontos, hogy normális legyen, lehessen vele beszélni és társai. Ne égjek be vele, ha társaságba megyünk.
Szóval ez kemény általánosítás csak. Sajnálom, hogy sok lány ilyen felszínes és neked sajnos csak velük volt dolgod :/
16/21 anonim válasza:
A aúly és a magasság csak egy mérőszám...egyáltalán nem ezen múlik, hogy bejön-e valaki, de a "mérőszmaid" nem lennének kizáró okok' mint egy 193cm 65 kg, vagy 170 cm magas srác esetében (mert én 174 cm vagyok)
18/21 anonim válasza:
Nem vagyok oda a magas pasikért, mivel én alacsony vagyok. De ettől még ha rendes srác, kedves, értelmes, okos akkor bejön. Nekem ez a lényeg inkább.
19/21 anonim válasza:
na náá és ha még a belső értékeid is jók *_*
20/21 anonim válasza:
Na öregem még 10 kiló és beérlek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!