Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt szex?

Figyelt kérdés

Lehet erre fogni hogy fáj ez az fáradt vagyok 1 hónapon át ?

Majd 1 hónap múlva szexelűnk elmegyünk vagy (4 x).Élvezi meg minden ...de akkor is idegesít hogy lehet van valakije azért nem akart velem lefeküdni. Ha rákérdeztem azt mondta fáj a nyaka mert elaludta és hogy fáradt meg majd holnap mindig ezt hajtogatta ( azért írtam ki utólag a kérdést mert nem voltam jó sokáig gép és internet közelbe ) Szóval most már szexeltünk de van okom a féltékenységre ? Hátha csak azért feküdtünk le mert unta hogy többször rákérdeztem ?

2009. nov. 20. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól függ milyen mély a kapcsolatatok, mióta vagytok együtt. Lehetséges, hogy fáj a nyaka de sajnos valószínűbb hogy igazad van és valamilyen más oka van arra hogy nem fekszik le veled. Fiúk amúgyse birják szex nélkül, vagyis én olyannal még nem találkoztam. Szóval szerintem kérdezz rá egyenesen hogy volt e valami konkrét oka. Remélem sikerül megbeszélni!
2009. nov. 20. 13:43
 2/3 anonim ***** válasza:
én is csak ugyan erre tudok gondolni, amit az előttem szóló mondott
2009. nov. 20. 15:10
 3/3 anonim ***** válasza:

az ideális kapcsolat, ha mindkettőtöknek egyszerre fáj a feje :)

hány évesek vagytok? mióta vagytok együtt?

2009. nov. 24. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!