Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valakinek valami használható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoey208 kérdése:

Valakinek valami használható ötlete? :/

Figyelt kérdés

3 hónapja beszélek/találkozok egy nálam 30 évvel idősebb férfival és hát kezdek egyre jobban beleszeretni.Nem tudom,hogy mit csináljak elmondjam ezt neki vagy inkább jobb ha nem tudja?

Megpróbáltam elfelejteni,de aztán találkoztam vele és utána meg fel is hívott.Azóta megint ott tartok,hogy nem tudok másra se gondolni csak Rá meg hogy jó lenne vele lenni.

"Kicsit,, sok ennyi év,de nem tudom mit csináljak.

Segítsen valaki mit csináljak? :/

2013. nov. 24. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Apukát keresel vagy férfitársat?
2013. nov. 24. 20:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Férfitársat
2013. nov. 24. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor keres inkább egy korodbelit!
2013. nov. 24. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam,csak ők meg sz*rnak a fejemre...Ő meg foglalkozik velem.
2013. nov. 24. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Daddy is here!!:D
2013. nov. 24. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Hagyjuk az apakomplekszumos gúnyolódásokat,okés? :D
2013. nov. 24. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Sok sok, de ha őt szereted és ő tudna boldoggá tenni... ez van.

Csak nagyon át kell gondolni, hogy mégis meddig lesz akkor veled? A férfiak amúgy is hamarabb halnak, és vele még hamarabb egyedül maradsz. Idősebben még nehezebb lesz újra találnod valakit, mert olyan hamar maradsz majd egyedül, hogy még nem lennél öreg egy kapcsolathoz, de nehéz lenne találni.

Nem biztos, hogy tényleg jó lenne vele, lehet ez csak fellángolás a részedről. Mert nem találkoztál azóta mással aki ezt a fellángolást elfeledtetné.

Az nagyon kevés hogy: jó lenne vele. :( Jobban jársz ha nem bonyolódsz bele még jobban. Lehet az elején boldogok lennétek, de a következmények rosszabbak. Nem éri meg.

2013. nov. 24. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!