Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a "nagy magyar" apámmal?
"a szüleim régen elváltak"
el nem tudom képzelni, miért..
Ismerős kérdés.Mintha már láttam volna.
22 éves felnőtt vagy.Állj a talpadra.
Ne érdekeljen az, hogy mit mond az apukád!
Az a lényeg, hogy ti ketten szeretitek egymást és a többi ne érdekeljen!
22 éves vagy...egy felnőtt ember! Állj már a sarkadra!!!
Sok szerencsét! :)
16/L
Ha szereted a lányt, ne foglalkozz apáddal!
Apádnak meg mondd meg, hogy tanulmányozza picit jobban a történelmet, mert a magyarok vastagon kivették a részüket abból a folyamatból, ami Trianonhoz vezetett (és ez nem az első világháború alatt kezdődött).
Én is utálom a franciákat, de a fiam szerelmét nem utálnám, akármilyen is az illető, (persze kivéve az előbb felsorolt kettő). Mondd meg neki, hogy ki és hogy te szereted őt, ő is téged, és mutasd is be neki. Ha "nagymagyar" akkor elfogadja, tiszteletben tartja majd. Az a "nagymagyar" aki befogad mindenkit, szeret mindenkit, nem elő, hanem utóítéletes. Ha apád kapcsiból elutasítja, és szarik az érzéseidre, és megaláz egy ilyennel, akkor nem "nagymagyar" hanem egy suttyó proli, és semmi köze nincs a magyarsághoz, inkább egy futballhuligán.
Mindenképpen mondd el neki. Legalább kiderül, hogy magyar-e vagy csak egy soviniszta.
Ezt a "nagymagyarozást" el kéne már felejteni, ti mik vagytok? Románok? Amerikaiak? Magyar vagy viselkedj is úgy. Az összes többi nemzet szülötte büszke a származására, és büszke a népére, csak a ti agyatokat sikerült kimosni a liberális moslékkal. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!