Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van különbség a kettő között?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különbség a kettő között? Itt a szerelmre és a nagy szerelemre gondolok.

Figyelt kérdés
Lehet hülye kéréds, szóval előfordul az, hogy valaki csakszerelmes vagy egy kapcsolatban nagy szerelem van.
2009. nov. 20. 09:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen van különbség... A nagy szerelem, mindent felkavar és nem marad utána semmi.

Inkább a harmónia a fontos, egymás megértése, segítése, fejlődés egymás mellett.

2009. nov. 20. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Azt hogy értetted a nagy szerelemnél, hogy nem marad utána semmi.Bocsi de ezt nem értem. És a szerelem?

Köszi a választ

2009. nov. 20. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Most mit értetlenkedsz? Az a nagy szerelem eltart két hétig és kész. A nem annyira nagy szerelem az meg évekig is. A nagy szerelem az inkáb komolytalan emberekre jellemző.

Akik azt mondják két hét után hogy mostmár örökké. AZtánegy hónap mulva elválnak. De egy komoly ember ilyenbe eleve nem ugrik úgy hogy ez élete szerelme

2009. nov. 20. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:

A nagy szerelem, szenvedély másik felmagasztalása, egyszerűen nem őt látod. A szerelem, az kitart akár egy életen át, hol csillapodik, hol elmúlik, aztán újra lángra kap, egyszerűen tudjátok, hogy összetartoztok.

Az első...

2009. nov. 20. 11:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Ok, bocs ha értetlenkedtem, de tudod még nem voltam szerelmes, így nem tudom vagyis tudtam eddig mi a különbség a kettő között.

Azért várom mások válaszát is, kíváncsi vagyok,több véleményre is (:

2009. nov. 20. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt ne mástól várd, majd megtudod úgyis. Van különbség, de mindenki mást tapasztal. Attól függ, te mennyire vagy nyitott és mennyire tudod átadni magad valakinek, aki szeret, és az a másik mennyire képes ugyanerre. Ha mindkét embernél fennáll a kedvező konstelláció, akkor az nagy szerelem, és sose felejted el, már ha egyszer elmúlik egyáltalán. Megjegyzem, az emberek 90%-a ezt a jelenséget nem képes kezelni, ezért inkább elmenekül előle, mert az énátadás nem igazán az erősségünk manapság.
2009. nov. 21. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!