Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátom kibir két-három napot anélkül, hogy írna nekem vagy beszélnénk, szerintetek az normális?
Figyelt kérdés
Én egy napot se birok ki. De szerintem ez nem normális a részéről, legalább egy mondatot írna....Ti mit csinálnátok a helyemben? Mert amikor együtt vagyunk, akkor látom rajta, hogy mennyire szeret, ki is mutatja és mondja. De ez nagy érdektelenség, amit jelenleg mutat, nekem érthetetlen......Tudom kell a szabad tér, de ez azért túlzás. Mit csináljak, úgy érzem, hogy túl elkapattam?2013. nov. 23. 23:38
1/9 anonim válasza:
dobd ki,ez nem normális,ez így nem kapcsolat
2/9 anonim válasza:
Nem kell minden nap együt lennetek és beszélnetek... 1-2 nap kihagyás nem tragédia..
3/9 anonim válasza:
a barátod csak elvan veled és csak akkor amikor hiánya van
amikor nincs akkor meg sz.rik rád
4/9 anonim válasza:
LOL Pont most dobtam emiatt a barátomat..
5/9 A kérdező kommentje:
És nálatok ennek mi volt az oka?
2013. nov. 23. 23:56
6/9 anonim válasza:
Az, hogy nem érdeklődött felőlem, nem nagyon írt, mondván, ő csak személyesen szeret beszélgetni. Ami rendben is lenne, ha nem csak heti 1x tudnánk találkozni. De nekünk még egy csomó más problémánk is volt...
7/9 anonim válasza:
az én barátom nem bír ki egy napot sem úgy, hogy ne írna... inkább én vagyok olyan, hogy menne, de talán egy nap, de akkor is nagyon hiányozna. ha komolyabb dologra vágysz, akkor nem ő a jelölt.
8/9 anonim válasza:
Én is emiatt dobtam a pasim mint a 6-os. Ez valami népbetegség? :(
9/9 anonim válasza:
Nálunk kiderült hogy volt neki más. Amíg engem hanyagolt más lányoknak tette a szépet találkoztak is szóval jól tettem kidobtam. Általában valami gond vám ha nem keres gyakran azt jelenti nem nagyon érdekled esetleg másvalakivel van elfoglalva de semmiképp nem szerelmes beléd. Amikor az exem még az volt fél napig sem bírta hogy ne keressen saját elmondása szerint sem. Utána már hetekig is simán...na akkor dobtam ki. Rá két órával összejött a másik csajjal. Ennyit a nagy szerelemről 2 hónapig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!