Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi a helyes egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a helyes egy kapcsolatban, ismerkedésnél, ki fizessen?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban vagy ismerkedésnél szerintetek mi a helyes a nő fizessen mindent azaz a belépőket, italt, ebédet vacsit stb. vagy a férfi, vagy felváltva.
2013. nov. 23. 15:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A kérdező arra volt kíváncsi mi a helyes, én pusztán morális és logikai alapon válaszoltam, de igen, egy felnőtt férfi és nő ebből nem csinál ügyet.

2013. nov. 23. 15:18
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem első randi alkalmával a pasi....

A lány felajánlja neki,hogy kifizeti a részét,a pasi meg elhárítja.

Ha legközelebb találkoznak,vagy a lány fizet,vagy legalább az ő részét fizeti...

Ez nagy baromság,hogy "de mi a garancia rá,hogy a lány akar még találkozni,mert így csak kidobott pénz!"

Mi van?

Ilyen sóher pasival ne is jöjjön össze,ha 3-4 száz forintot sajnál egy üdítőre/kávéra!

Senki sem mondta hogy az első randit egy 5 csillagos étteremben kell megtartani!

Meg a lottó szelvényt,sorsjegyet is megveszed,mi a garancia arra,hogy te fogod megnyerni a több milliárd forintot?

2013. nov. 23. 15:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok baromság amit írtok szegénynek ? :D

A fiú fizet, és pont... még sosem hagytam nőt fizetni! Ajándékot elfogadok, meg egyebek, de ha elmegyünk kettesben valahova, alap, hogy én fizetek!

Nehogy már egy 2-4 ezer Ft-os számlán egyezkedjünk...

2013. nov. 23. 15:50
 14/20 A kérdező kommentje:

13-as

Tudod nekem azért van pénzem, mert nem szórom nőkre, azért mert nő és igenis 500 ft ot elfelezek és érdekes mindig csinos jó nő barátnőim voltak

2013. nov. 23. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Sok dologtól függ..egy kávét ne nekem kelljen fizetnem, de ha pl elmegyünk moziba ott már beszallnék, vagyis felajánlanám, és egyltalán nem akadnék fenn azon sem, ha elfogadja a javaslatom...
2013. nov. 23. 16:34
 16/20 anonim ***** válasza:

# 12 vagyok

Érdekes amit mondasz :) Én eddig úgy vettem észre, hogy a fiatal csajok 14-18 évesek a "menő" alfa hímekre buknak, 18-22ig meg a vastag pénztárcára. Idősebbekkel nincs tapasztalatom.

Amúgy én elugrottam a nőmmel Hajdúszoboszlóra 3 napra, 55.000FT-t költöttem (saját, dolgozom), és meg sem említettem a felezést... Amúgy első nap este megfarkaltam ;) érdemes áldozni picit a nőkre, meghálálják...( 20/f )

2013. nov. 23. 18:51
 17/20 A kérdező kommentje:

"Amúgy én elugrottam a nőmmel Hajdúszoboszlóra 3 napra, 55.000FT-t költöttem (saját, dolgozom), és meg sem említettem a felezést... Amúgy első nap este megfarkaltam ;) érdemes áldozni picit a nőkre, meghálálják"

Én 10 ezer ft-ot fizetek a szeméttelepen és nem 55 ezret és szerintem különben meghálálta :D

2013. nov. 23. 19:14
 18/20 A kérdező kommentje:
16-os. De szerintem ezen a szinten is vagy, hogy "55 ezerért MEGFARKALTAM a NŐMET", sajnálom a barátnődet.
2013. nov. 23. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Izlések és pofonok, én nem szeretem a használt ruhákat :) Nem tudom te hogy vagy ezzel... Most az úgy még oké, ha nem most jött ki a szabászatról, hanem boltba vettem, és lehet hogy egyszer kétszer felpróbálták előttem, de attól az még új :) Amit te kapsz 10.000 Ft-ért, az már rojtosra van koptatva, és csak 1x használhatod, nem amikor te akarod :D De te tudod ;)
2013. nov. 23. 20:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem az fizessen, aki elhívta a másikat. Az oka: jártam már meg úgy, hogy randira hívott egy férfi egy drága étterembe. Gondoltam is magamban, hogy hát ezt én nem engedhetem meg magamnak, de hát tudta, hogy diák vagyok, és nyilván nem vet fel a pénz. Nos, a randi végén döbbenten hallottam, hogy külön kérte a számlát. Persze szemrebbenés nélkül kifizettem a részem, de a félhavi kajapénzem ráment.

Kiderült, hogy elvből nem hív meg nőket. Ami nem baj, csak akkor szólt volna. Mert akkor tudom mondani, hogy ez nekem nem fér bele és menjünk máshova, olcsóbb helyre, amit én is megengedhetek magamnak.

Így ez olyan szintű figyelmetlenség volt, amit nem fogok elfelejteni. Nem azért, mert pénzéhes vagyok, hanem mert tényleg nagyon kiszúrt velem, a hónap további részében főtt krumplin éltem. Meg amikor belegondoltam, hogy mi lett volna, ha huszadika körül van a randi - egyszerűen nem lett volna elég pénzem kifizetni a fogyasztásom. Nem szabad embert ilyen helyzetbe hozni.

A párommal amúgy tök jól működött az, hogy aki kitalálta a programot, az fizette. Mivel mindketten a lehető legjobbat akartuk kihozni a lehetőségeinkből, így igen jó randik kerekedtek. De amióta együtt élünk, mindent "ő fizet". Csak épp a közös pénzből :D

2013. nov. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!