Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felkeltek beszéltek a párotokkal?
Igen, reggel ő szokott kelteni engem. Félálomban átölelem, és elmegy dolgozni. Azután én is.
Gondolom, ti még nem laktok együtt. Az, hogy kevés vagy sok a napi egyszeri beszélgetés sok mindentől függ. Mire van mindkettőtöknek igénye, egyébként hányszor találkoztok egy nap, egy héten. Ha pl. csak hétvégente, kéthetente találkoztok, akkor kevés. Ha minden este találkoztok, akkor elég a napi egyszeri telefon.
Szerintem ez abszolut egyenfuggo. Na meg, hogy milyen a kapcsolatotok, egyutt laktok, vagy meg kulon, ilyesmi.
En speciel mikor kapcsolatban eltem, max estenkent beszeltem a parommal telefonon, vagy akkor sem, nekunk ez boven eleg volt. Mikor meg egyutt laktunk, akkor maximum reggel komasan atolelt, mielott kimaszott az agybol, hogy dolgozni menjen. De en azok koze tartozom, akiknek eleg ennyi, nem viselem el a fojtogato szeretetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!