Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem vagy párkapcsolat? Fontos!
Távkapcsolatban élek a párommal. Mindennél jobban szeretem Őt, de csak nagyon ritkán (3 hónap után egy hétvégére) tudunk találkozni.
Megkért, hogy költözzek Hozzá, de sajnos egyetemre járok (és még csak elsőbe), és semmilyen végzettségem nincs(gimnáziumi érettségi, de az olyan, mintha semmim se lenne).
Az egyetemet, ahol tanulok utálom, tanárostul, csoporttársastól, tananyagostól, mindenestől. Minden tárgyból bukásra álok. (Idegen nyelven tanulok)
Én egy másik szakot akartam, ez a szüleim vágya volt. és most itt szenvedek.
A párom megkért költözzek hozzá, csak az a baj, hogy ő egy másik országban él. A szüleim minimum kitagadnának, ha elmennék (megjegyzem, sosem volt jó a kapcsolatunk).
Nem tudom, mit tegyek.
Menjek a bizonytalanba, de azzal, akit szeretek, vagy maradja a biztos rosszban?
19/L
Nekem fontos. :(
A szüleim nem engednek se szakot, se egyetemet váltani.
Miért dobna ki? Nemrég kérte meg a kezem.
19 évesen kevesebb mint 1% az esély arra, hogy a házasságból valami jó is kisülhet.
Vált szakot/egyetemet. Ha a szüleid nagyon ellenkeznének, menj el koliba, vagy albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!