Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? A párom azt hiszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A párom azt hiszi öreg hozzám.

Figyelt kérdés
Én 23 éves vagyok a párom 35.álandóan azzal jön hogy öreg hozám és mást érdemlek mert ő ugysem tudja megadni amit én szeretnék.ez nem így van.még nem vagyunk régóta együtt.szeretnék már egy normális kapcsolatot végre egy érett férfival lenni.kiderült hogy van egy 10 éves fia amit először nehezen akart elmondani mert azt hitte felállok és elhagyom..nagyon helyes a kissrác de a párom most valamiért megint kiakadt és nem beszél velem.nem tudom elérni a telefonját nem veszi fel ha keresem és az üzeneteimre sem válaszol..a legutóbb időt kért mert most azt hiszi hogy én nem vagyok elég jó neki..:'( Segítsetek.

2013. nov. 21. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:

és miből gondolod, hogy aki 35 éves, az egyből érett is? ismerek korod beli srácokat is, akik komolyságban/céltudatosságban megszégyenítenek számos 30-as pasast -.-

ha meg ő nem tartja magát jónak hozzád, akkor mi akarsz lenni? pótmama neki vagy barátnő?

2013. nov. 21. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
23 éves érett pasi? ne viccelj már:D
2013. nov. 21. 15:09
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem csak a szex miatt van veled.
2013. nov. 21. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél te abba olyan biztos hogy csak azért van vele, én is hasonló kapcsolatban voltam és én se csak a szex miatt voltam a barátnőmmel ,szerintem pont a fiatal pasik csinálják azt hogy csak a szex miatt kell nekik 1 csaj de mind1
2013. nov. 21. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek:

Nem a kora miatt lesz valaki érett, hanem a viselkedése és a tettei miatt.

És a te párod nem érett.

2013. nov. 21. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
eddig minden jól működött szeretett velem lenni és én is vele de most minden más..nem keres én meg már nem tudom mi tévő legyek..:(
2013. nov. 21. 15:46
 7/7 A kérdező kommentje:
ő amúgy örült annak is hogy nem csak szexelünk ha találkozunk hanem volt hogy leültünk borozgattunk és egész éjjel beszélgettünk..és tényleg jó volt...de most nem keres én sem érem el..mit csináljak..? :'( az is fura volt neki hogy kimutatom a szeretetemet iránta...már 3 éve nem volt komoyl kapcsolata..de akkor velem sem lesz az ezekszerint?..:'(
2013. nov. 21. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!