Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez egy fiúnál?
Szóval msn-en marhára produkálja magát nekem, meg azt mondogatja hog ymennyire szexi vagyok, és hogy áll rám a farka...ha személyesen találkozunk akkor emg alig beszélünk...ez most mit jelent?
Ráadásul a barátnőmnek bevallotta hogy ő tetszik neki, most akkor nem értem, hogy tőlem mit akar...

rendes is vicces is, nem az a fajta aki csak úgy szemétkedik minden lánnyal, de azért mégis, ez olyan furcsa nekem...
Ja és nem nem épp olyna külsővel vagyok emgáldva hog yle akarjanak vetkőztetni...szóval tényleg fogalmam sincs mit akar...néha jó lenne olvasni a gondolataiban...

Pasik gondolatában? :D
ne keress logikát :D

Rengeteg ilyen van :)
Ne,m csak pasiba, hanem nőbe is. Ezek az olyan emberek, akik a gép előtt kiélik a bennük rejlő ördögöt, de élőben meg összefosság magukat ha arra kerül a sor :)
De ez hogy áll a farka rád.... vicc :) Jól tud bókolni a srác :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!