Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez egy fiúnál?

Figyelt kérdés

Szóval msn-en marhára produkálja magát nekem, meg azt mondogatja hog ymennyire szexi vagyok, és hogy áll rám a farka...ha személyesen találkozunk akkor emg alig beszélünk...ez most mit jelent?

Ráadásul a barátnőmnek bevallotta hogy ő tetszik neki, most akkor nem értem, hogy tőlem mit akar...

2009. nov. 19. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
LEvetkőztetni cam előtt.
2009. nov. 19. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el.

Szélhámos. :/

2009. nov. 19. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
csak meg akar kapni :) ilyeneket a pasik akkor mondanak , amikor csak a szexre kkell a nő... bár sztem nagyon átlátszó.. :D
2009. nov. 19. 15:09
 4/13 A kérdező kommentje:

rendes is vicces is, nem az a fajta aki csak úgy szemétkedik minden lánnyal, de azért mégis, ez olyan furcsa nekem...

Ja és nem nem épp olyna külsővel vagyok emgáldva hog yle akarjanak vetkőztetni...szóval tényleg fogalmam sincs mit akar...néha jó lenne olvasni a gondolataiban...

2009. nov. 19. 15:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Hidd én is örülnék ha tudnék olvasni a lányok gondolataiban:D
2009. nov. 19. 15:10
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

Pasik gondolatában? :D

ne keress logikát :D

2009. nov. 19. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg ilyen van :)

Ne,m csak pasiba, hanem nőbe is. Ezek az olyan emberek, akik a gép előtt kiélik a bennük rejlő ördögöt, de élőben meg összefosság magukat ha arra kerül a sor :)

De ez hogy áll a farka rád.... vicc :) Jól tud bókolni a srác :D

2009. nov. 19. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne elég világos,akkor meg akar d...ni,de rendesen!Az egy dolog,hogy vicces,meg rendes,meg hogy te milyennek látod,persze,mert elfogult vagy!A valódi énjét azonban nem biztos,hogy ismered.Szóval,szexre kellenél neki,aztán ennyi.Már ha,komolyan gondolta.Nem lép semmit,ha találkoztok,szóval,azt se hidd el neki,amit kérdez...
2009. nov. 19. 15:12
 9/13 anonim ***** válasza:
nagy a szája.csupán ennyi.egy igazi szánalmas emberre találtál:S:D
2009. nov. 19. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
De nem lehet, hogy a melleid nagyon jók? ;) Mondjuk formásak? :P
2009. nov. 19. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!