Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért tartják lealacsonyodásnak, ha bókolni "kell" a barátnőnek?
Figyelt kérdés
Papucskodásnak, behódolásnak hiszik ha a lány csak annyit kérne hogy legalább egy "szép vagy"-ot vagy "számomra te vagy a legszebb"-et mondjanak, miért van ez? Ennyire fontosabb lenne az ego mint egy boldog barátnő? :(2013. nov. 20. 19:33
21/26 anonim válasza:
Egyik sem volt gyökér, se plázacica. Ellenben igen dekoratívak.
Évezredeken keresztül el voltak nyomva és ez így van jól. Így vannak kódolva is, most a nagy szabadságukkal nem tudnak mit kezdeni. Ezért élvezik, hogy folyamatosan meg vannak alázva.
22/26 anonim válasza:
Hát, nem szeretnék vitatkozni veled 71%os úr. De az ilyen orbitális méretű általánosításokban mindig hatalmas a hibaszázalék. Több mint 50%.
23/26 anonim válasza:
Nos minden ember mondanivalójában van igazság. 71%-os Úr kicsit kisarkítva adja elő a saját tapasztalásait, de mint tudjuk a saját tapasztalataink nem egyenlő a világgal. Megértem őt is, mert biztos pár nő átkúrta a fejét, de ennyire nem szabad élesen bírálni a nőket sem, mert van köztük egészen normális is. Sok minden múlik azon, milyen a világképed, felfogásod. Akaratlanul is olyan nők felé fog sodorni az élet, amilyennek gondolod őket. Hívhatod ezt bárminek, de ez így van. Ha kicsit változtatsz a szemléletmódodon, nagyobb eséllyel botlasz értelmes nőbe. ;) Kitartás!
24/26 anonim válasza:
Ezeket én nem nevezem bóknak... :D
25/26 anonim válasza:
Nem mi, hanem ti nők tartjátok lealacsonyítónak ha bókolunk nektek.
Bár lehet hogy tetszik nektek, de egyből papucsnak kiáltjátok ki a kedvesebb fiúkat.
26/26 anonim válasza:
hát szerintem nem így van.
én ha bókolok egy lánynak és látom hogy tetszik neki meg mosolyog rajta, nincs ennél jobb érzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!