Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után se csókol meg. Miért?
Én még sosem csókolóztam, ezt a barátom tudja is..1 hónapja vagyunk együtt. Köszönésnél mindig ad egy szájrapuszit, és ennyi. Tali közbe se szokott megpuszilni akár az arcomon se.Volt egyszer, hogy az ölébe ültem, rámosolyogtam, ő visszamosolygott, majd elkapta a tekintetét.
Lehet fél? Vagy mi? :(
legyen mindig kellemes a leheleted. Te nem érezheted, hogy kellemetlen, de ő igen.
Hogyha meg beszari, akkor vezesd rá! Mondjuk öleld át, aztán húzódj el egy picit (csak a fejeddel, úgy, hogy ne a vállára hajtsd, hanem nézz vele szembe, közelről).
Hogyha erre se reagál, akkor ha már úgyis öleled (a nyakánál öleld meg) csak a tarkójánál indítsd meg egy kicsit. Hidd el, örülni fog neki, hogyha te csókolod meg elsőnek :D
Mar 2 honapja egyutt vagyhnk de meg mindig nem :(
En meg azert nem szeretnem megcsokolni mert azt szeretnem o tegye meg :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!