Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a barátnőtök azt mondaná, hogy köcsögök vagytok?
Meghívott, hogy hétvégén menj le hozzá.
Te azt válaszolnád,hogy áh, nincs kedved annyit buszozni, majd ő azt mondja,hogy mekkora egy köcsög vagy,és lecsapja a telefont.
?
Normális férfit hívni sem kell, magától menne. Neked aztán marha sokat jelenthet a barátnőd, inkább otthon savanyodsz, amikor vele lehetnél, nem semmi.
F
Az előző válaszoló jó egy nyaligátor lehet. Jaaj picim, minden rendben, kell még valami, hozzak neked valamit? Kb. így tudom elképzelni. A férfinak nem feltétlenül kell mindig a nő körül ugrálnia, engem pl nagyon idegestíene egy ilyen kis majom.
Arra még senki sem gondolt, hogy a kérdező esetleg már unja a buszozást, mert tényleg messze lakik tőle a barátnője. Hiába szereti, egyszerűen már belefáradt a menőkébe. Ennyi.
A barátnőd amúgy lehetne megértőbb is...
Nem tudom, az eddigi kapcsolataimban, mint a mostaniban, én megyek házhoz mindig, ami bizony nem kevés buszozást és legutóbb BKV-zást jelent. Mégsem fáradok bele a napi 1-2 órás buszokba, mert bár tény, nem a legjobb szórakozás, azért nekem mégis megéri, hogy a párommal legyek.
Én megértem a barátnőd. Gondolom, mivel messze vagytok egymástól, ritkán találkoztok, ő megkért, hogy menj el hozzá, együtt legyetek, stb, te meg azzal rázod le, hogy "nincs kedved annyit buszozni"? legalább valamit kitaláltál volna, ami nem ennyire sértő. én a lánnyal értek egyet, bocsi. a köcsög az tökéletesen illik rád.
mondjuk a telefon lecsapása tényleg nem a legkifinomultabb módja a búcsúzásnak, de szerintem dühében nem akart még más, a "köcsög"nél csúnyább szavakat is a fejedhez vágni, ezért tett így.
Nos, szerintem is köcsög vagy, és nehogy már te gondold azt, hogy neked kellene rá haragudni.
Egoista is vagy, ez remek.
Beképzelt is, még jobb.
Így tovább ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!