Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák, mit szólnátok, ha a 14 éves lányotok bejelentené hogy barátja van? (aki ráadásul 20 éves)
1; ha szexelni akarnak, akkor úgyis fognak rá alkalmat találni. és akkor miért ne inkább olyan helyen, ami kellemes, biztonságos?
2; ha hittanos a lányod, akkor talán van egy erkülcsi tartása, ami alapján érzi, hogy mit kellene, vagy nem kellene tennie
3; ugyanakkor kicsi más, hogy ha 20 és 26 éves a két fél, mint ha 14 és 20, de ezzel együtt a lányok korábban érnek...
"ha hittanos a lányod, akkor talán van egy erkülcsi tartása, ami alapján érzi, hogy mit kellene, vagy nem kellene tennie"
Na persze. :)
Ha hittanos akkor csak azt tudja hogy mit nem szabad és hogy minden bűnnek számít. Felejtsük el a mesevilág erkölcsösségét és a valóságra neveljük a gyerekeinket.
A szexet hiába tiltanátok..csak rosszabb lenne, mert úgy is találnának rá alkalmat, ha akarnának. Egy 20 éves srácnak meg azért már vannak igényei...Plusz szerintem senki nem várna 1-2 évet a szexszel ha már együtt vannak..még is milyen dolog már az?Feltéve ,ha addig együtt is maradnak...
bocs,nem apuka vagyok,csak gondoltam megjegyzem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!