Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek normális, ha 6 hónapos komoly kapcsolatban az erősebbik nem, egy nagy pofont ad a barátnőjének?
Mint írtam, nem konkrétan pofánverem, annyira komoly ez ha előfordul fél évbe 1x, hogy általába röhögés lesz belőle részéről...
Olvass a sorok között, és tedd félre kicsit női büszkeséged. Nem helyeseltem, nem azt írtam le, hogy verem a barátnőm. Felháborító milyen hülye, primitív, buta emberek vannak, akik kiforgatják a szavaimat. Bár nyilván számítottam rá.
De most az, hogy a seggére csapok (kb. poénból, olyan "erővel" mint mikor egy srác olyan célból csap rá egy nő fenekére, hogy kifejezze tetszését, megpaskolja), szerintem nem bűn. Főleg nem akkor, ha te teljesen természetesnek tartod azt, hogy ti nők nyugodtan, a nélkül okozhattok bármiféle fizikai konfliktust egy férfi számára, hogy azt ő számon kérhetné. Mert az írásodból ez jön le, legalább olyan primitív, bagatel nőszemély vagy, mint a kérdező párja...
Abszolút nem vagyok agresszív, életbe nem mondta rém ezt se a párom, se más. Sosem ütöttem meg embert, pláne nem a barátnőmet...
Részemről a téma lezárva, aki nem ért a sorok között, nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!