Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem párom viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem párom viselkedését?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt, és mindig is tudtam róla hogy eléggé ideges típus, sokszor minden apróságon hamar felkapja a vizet, és ha próbálom szóvá tenni, hogy nem így kellene viselkednie, néha képes még rám is megharagudni, így aztán sokszor ha rájön az 5perc és elkezd kiabálni, meg csapkodni stb (engem persze sosem bántott, nem is lenne rá képes), akkor inkább hozzá sem szólok, de egy idő után már annyira leszívja ez az energiámat.

Hogyan kellene kezelnem ezt a viselkedést? vagy Neki mit kellene tennie, mire próbáljam meg rávenni? Igazából az édesapja is így viselkedik, illetve szülei épp válásban vannak, gondoltam rá hogy innen eredhet a dolog, de nem tudom mit kezdjek ezzel.

Ezen kívül tényleg semmi problémánk nincs, a kapcsolatunk jó, nem szoktunk veszekedni, megértjük egymást, és tudom hogy ez így neki is rossz. szeretnék változtatni, hogy mindkettőnknek jobb legyen.

egyébként én 20, ő 22 éves.

2013. nov. 19. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
nem neked kell változtatni, hanem neki.
2013. nov. 19. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:
és hogyan értessem meg vele hogy változzon meg? mert ha így elé állok és elmondom, tudom, hogy csak felkapja a vizet.
2013. nov. 19. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:
hát, ha nem akar változni akkor sehogy. hagyd ott a fenébe. ha ő nem akar tenni a kapcsolatért, akkor csá. persze ezt nem mered majd megtenni.
2013. nov. 19. 11:12
 4/4 Cork ***** válasza:
Valamikor akkor kéne erről vele beszélni amikor kicsit sem ideges. Együtt kell ezt kitalálni, pontosan mi az ami felhúzza. Ha tényleg segíteni akarsz, akkor nyugtasd meg egy olyan módszerrel ami tényleg lenyugtatja. Néha én is idegbeteg tudok lenni, főleg mostanában, de az én barátnőm csak bebújik mellém az ágyba, megölel, és akkor máris nyugodtabb vagyok. Szóval ha tényleg nagyon jól elvagytok, akkor érezze hogy nálad/veled az összes többi gond az nincs ott.
2013. nov. 19. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!