Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem párom viselkedését?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt, és mindig is tudtam róla hogy eléggé ideges típus, sokszor minden apróságon hamar felkapja a vizet, és ha próbálom szóvá tenni, hogy nem így kellene viselkednie, néha képes még rám is megharagudni, így aztán sokszor ha rájön az 5perc és elkezd kiabálni, meg csapkodni stb (engem persze sosem bántott, nem is lenne rá képes), akkor inkább hozzá sem szólok, de egy idő után már annyira leszívja ez az energiámat.
Hogyan kellene kezelnem ezt a viselkedést? vagy Neki mit kellene tennie, mire próbáljam meg rávenni? Igazából az édesapja is így viselkedik, illetve szülei épp válásban vannak, gondoltam rá hogy innen eredhet a dolog, de nem tudom mit kezdjek ezzel.
Ezen kívül tényleg semmi problémánk nincs, a kapcsolatunk jó, nem szoktunk veszekedni, megértjük egymást, és tudom hogy ez így neki is rossz. szeretnék változtatni, hogy mindkettőnknek jobb legyen.
egyébként én 20, ő 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!