Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy enyhíthetném meg!?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok! 5 hónapja van barátom, és anyukám még mindig úgy kezel, mint egy 10 évest! Mért nem enged egy kicsit szabadabban, és mért ellenzi a kapcsolatomat? A barátommal nem lehetne semmi baj, rendes, normális srác, mégis mindig piszkál, nem hagy békén, és a kapcsolatunk ellen van! Hogyan enyhíthetném meg? Ez nekem nagyon nem jó így! Barátom ennek ellenére is kiáll mellettem, és próbál jól kijönni anyummal, de nem nagyon megy neki..2009. nov. 18. 20:16
1/9 anonim 

válasza:

költözz el a családi házból.
vagy mond meg anyukádnak ,h nem 11 hanem 21 éves vagy...
felnőtt, érett nő.
2/9 A kérdező kommentje:
elköltözésre én is gondoltam, csak nem vagyok olyan helyzetben sajnos, h ezt megtehessem! Ráadásul egy kisvárosban élünk, így még nehezebb
2009. nov. 18. 20:20
3/9 anonim 

válasza:

szerintem ha elköltözöl az csak olaj a tűzre és nem oldasz meg vele semmit! inkább üljetek le beszélgetni, biztos oka van, hogy ellenzi a kapcsolatot! lehet,hogy nem ismeri eléggé a barátodat, ezért nem bízik benne... amúgy az én barátom anyukája is ilyen, még kissé ovisnak kezeli a páromat, és folyton hívogatja hogy érjen már haza stb... Nehéz helyzet, de semmiképp ne hisztizz és ne veszekedj vele mert csak még jobban elmérgesedik a helyzet... amúgy egyke vagy? és hány éves?
4/9 anonim 

válasza:

ülj le csak anyukáddal és beszélj vele. ha azt látja te igen is megtiszteled a bizalmaddal akkor remélhetőleg megenyhül veletek szemben. beszélj a kapcsolatotokról. mit csináltok és miben segít neked. nem kell részletesen beszámolnod neki csak mond el amit érzel vele kapcsolatban. remélem sikerrel jársz.
5/9 anonim 

válasza:

ja bocs ott van hány éves vagy... szóval mindenképp azt tanácsolom,hogy próbálj vele sokat beszélgetni, kössetek kompromisszumot...
6/9 A kérdező kommentje:
azt írtam, h 21 éves vagyok, sé nem vagyok egyke, van 3 hugom! de sokáig egyke voltam... ez közrejátszhat? és az, h 8 évig lányanyaként nevelt? nemtudom, sokat gondolkodtam már ezen! Ezt minden kapcsolatomnál eljátssza! Hónapokig utálkozik a barátom felett, aztán meg jó barátok lesznek! De ezt az utálkozás részt igazán kihagyjhatná! Rossz így mindenkinek!
2009. nov. 18. 20:25
7/9 anonim 

válasza:

igen közre játszhat ez is. de akkor is jobb ha beszélsz anyukáddal az érzéseidről.
8/9 anonim 

válasza:

hát igen te vagy az első, aki végigjárja ezt az utat, így nehéz... közrejátszhat szerintem persze! de erről te nem tehetsz, legyél okos, mesélj a barátodról, inkább csak előnyös dolgokat, egy idő után megenyhül... lehet, hogy csak félt! ez normális!
9/9 A kérdező kommentje:
már eljutottunk odáig, hogy jöhet barátom hozzánk, de az első 2-3 hónapban nem is jöhetett! Tehát mostamár látja is őt! ERlőtte is látta, mert mindig hazakísért! Úgyhogy főleg nem értem az ellenszenvét! beszélünk amúgy róla, de mindig tereli a témát...
2009. nov. 18. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!