Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan létezik, hogy valaki szerelmes lesz egy már rég halott költőbe? Nem beteges ez a dolog egy kissé?
Nem rólam van szó,hanem egy lányról,akit nem rég ismertem meg,ő folyton egy bizonyos Nyugatos költőről beszél,arcképe az ágya felett lóg,a verseit idézgeti,kötetekkel mászkál.Nincs párkapcsolata.
Ismerek még egy nőt,aki meg szintén ugyanebbe a költőbe van belezúgva,olyannyira,hogy egy rakás tanulmányt ír róla,és tényleg megszállott.De igazából nem lehetnek belé szerelmesek,hisz nem ismerik,csak a verseit.Vagy mégis?
hát elég meglepő, szerintem még nagyon gyerekek, és majd elnövik. de sokkal jobb mintha ribik lennének meg 13 évesen kefélnek halomra...
ja és :) motto: "Bölcsészek kíméljenek!"
egy mérnökhallgató :)
Ketten ki is találtátok,ugyanis Adyról van szó.
Az egyik lány,aki rajong érte,már 21 éves,úgyhogy még kamaszkori/majd kinövi dologról se lehet szó.
Oké,Ady verseit én is szeretem,de az,hogy szerelmes lennék belé...Ja,és azt hallottam,hogy a lány (akit tényleg csak pár hónapja ismertem meg),még álmodik is róla.Ez már nekem is nagyon fura volt...Persze lehet,hogy csak kamuzott ezzel kapcsolatban,de ki az,aki ilyesmivel hazudna? :)
A bölcsészlány vagyok, aki korábban is írt már. ^^
Meséld el neki, hogy Adyn utolsó éveiben már annyira eluralkodott az alkoholizmus, hogy kedves ifjú felesége, Csinszka semmi mást nem tudott már vele kezdeni, mint kimosdatni a nagy költőt önnön hányadékából és mocskából, miután hazacipelte a kocsmából, ahol mattrészegen verseket diktált, melyeket barátai jegyeztek le a számára, aztán pedig beborult az asztal alá aludni.
Lehet lepontozni, én erről a bölcsészkaron tanultam. ;)
/És kedves mérnökhallgató, ugyan mi bajod a bölcsészekkel? ;)/
Igen,beképzelt volt,de ha jobban belegondolunk,neki legalább volt mire!
Egyébként én is bölcsészkaron tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!