Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket nem érdekel, hogy előtettek hány emberel feküdt le a barátnőtök?
Nem volt még barátnőm, így nem érdekel.
20 éves, 6 hónapos, és 9 napos vagyok.
De zavar... Ezért inkább nincs senkim.
így a jó nekik is, meg nekem is.
Hála a magasságos atya úristennek, hogy az ilyen kicsinyes, szánalmas, lúzer bétahímek áldozatául esnek a természetes szelekciónak, és nem tudják továbbörökíteni felbecsülhetetlen értékű génjeiket, mert senki sem elég jó nekik. Ilyen retardált hozzáállással éljetek boldog kapcsolatban a kezetekkel, abban remélhetőleg nem volt más fa.sz.
Egyébként meg a ti logikátok szerint az nem gáz, hogy ti hány seggbe, pinába és szájba lógattátok már bele a farkatokat? Ugyanolyan gusztustalan ebbe belegondolni, és könyörgöm senki se jöjjön a csizma vagy a zár elmélettel, mert azzal aztán végképp saját magát járatja le.
Nem mellesleg még a párotok előéletéhez SINCS közötök. Ha az a csaj 10 emberrel dugott 22 év alatt, akkor ez van, ettől nem lesz se ribi, se olcsó szakadt ku.rva. Fel kéne fogni fiúkák, hogy nem minden a ti farkatok körül forog. Szerencsére a FÉRFIAK ezen a hülyeségen nem akadnak fenn, ti meg maradjatok nyugodtan kis pö.csök örökre. :)
"senki se jöjjön a csizma vagy a zár elmélettel"
azt hiszem, szerelmes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!