Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent a viselkedése?

Figyelt kérdés
Régóta flörtölgetünk egymással, mindketten eléggé félénkek vagyunk. Tegnap "megtört a jég", felhívott a lakására egy kólára, sokat beszélgettünk, flörtölgetett velem, mégsem történt egy csók sem. Kettesben voltunk, senki nem zavart. Most kissé el vagyok keseredve, hogy esetleg mégsem akar semmit. Esetleg valakinek valami hasonló tapasztalata?
2009. nov. 18. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar lerohanni, szeretné ezt az egésszet de nem akarja h megijed. Kapd le te, így tudni fogja h haladhat nyugodtan :)
2009. nov. 18. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
kezdeményezz. ne legyél gyáva. ezzel bizonyítod, hogy tovább lehet lépni a következő szintre.
2009. nov. 18. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Hat ha felhivott a lakasukra,akkor biztos,hogy akar valamit.Csak lehet,hogy nem tudja,hogy mit tegyen,hogyan kezdje el.Ha felenk,te ne legyel az:P rohand le :P
2009. nov. 18. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy jöttem össze a barátommal, hogy kint voltunk a hidegben és odabújtam hozz(csak aznap ismertem meg egy buliban), és akkor megcsókolt, szóval ezt a taktikát is kipróbálhatod.AMúgy lehet, hogy csak fél attól, hogy visszautasítod. Kérdezz rá, hogy mit gondol rólad, hát ha elmondja. Próbálj vele kedves és megértő lenni és segíts neki.
2009. nov. 20. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb összejön, nyugi. Nem az a lényeg, hogy van-e csók, hanem hogy keresi-e a társaságodat, találkozni hív-e stb. Nekem volt a múlt héten csók, azóta meg van a nagy semmi, úgyhogy Te még mindig többre mégy a csók nélküli randival, mint én a randi nélküli csókkal. :S (Ez is félénk, mindenki ezt mondja, sőt ő maga is, de nem hiszem el, hogy ez az ok.) A csók önmagában nem jelent semmit. Ha akar téged a srác, akkor nyugi, össze fog jönni a dolog.
2009. nov. 20. 15:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyíltan és őszintén kérdezz rá,szeretne-e Tőled valamit?Nézz a szemébe közben,és ne hagyd,hogy kitérő választ adjon!Ezzel csak kiugrasztod a nyulat a bokorból...Ha az a válasza,hogy akar Téged,és végleg megtörik a jég,megcsókol,stb.,még azután is várj kicsit,hogy keres-e,akar-e találkozni.Ha igen,nyert ügyed van,de ha esetleg nem jön össze,ott valami más gond van.
2009. nov. 20. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, a barátnőm és a pasija, 24 és 25 évesek, egy HÓNAPIG "szenvedtek" így, most meg nagyon nagyon boldogok.
2009. nov. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!