Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi lesz a legjobb?
Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nem oylan régen jöttem össze és 2 évvel idősebb nállam.A hugával elég jó a kapcsolatom,és folyton szól hogy mi mindent csináljak másképp. Suli szünetekben is mikor összefutunk általában ez van és ilyenkor nem igazán tudok figyelni órán.Persze a srác nem mondja, de mégis csak a huga és eléggé jó kapcsolatuk van.Ha srác nem őszinte tudom hogy lépnem kellene, de ha beszélek vele akkor rosszul esik neki ha pedig szakítanék az két okból is rossz mert a huga rettentően haragudna rám a srácot pedig iszonyúan szeretem.Emiatt a tanácstalanság miatt is folyton húzom a találkozókat.Mit tegyek??2009. nov. 18. 18:44
1/6 anonim 

válasza:

Olvasd el a kérdésed és gondolj arra hogy ez most világos vagy egyértelmű-e egyáltalán.Aztán ha rájöttél,tanulj meg fogalmazni és tedd fel a kérdésed VILÁGOSAN és EGYÉRTELMŰEN,hogy rajtad kívül más is értse.
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha nem érthető:/ Ha leírnád mi az amit nem értesz akkor szivesen válaszolok ^^
2009. nov. 18. 18:51
3/6 anonim 

válasza:

18:47 vagyok na legyen !
"Ha srác nem őszinte tudom hogy lépnem kellene" - miben nem őszinte?-ezt nem értem pl.Bár így 15 szöri olvasás után gondolom arra gondolsz hogy nem mondja ha valami baja van - de ez sokakkal van még így....
"ha pedig szakítanék az két okból is rossz mert a huga rettentően haragudna rám a srácot pedig iszonyúan szeretem."
Miért akarsz valakivel szakítani akit szeretsz?Szóval mi itt a kérdés.Amúgy szerintem sokan nem értenek ebből semmit sem mert csak én vesződök itt hogy kibogozzam a lényeget...Na még jövök.
4/6 anonim 

válasza:

Döntsd el, hogy akarsz e a közeljövőben boldog párkapcsolatot (kidob mint a .... valamit, és valaki mással), vagy pedig vegetálsz még vele rosszabb esetben jó pár évet. A döntés a tiéd. Let the game begin :)
5/6 A kérdező kommentje:
Kifejtem:Ha huga mondja helyette meg ezeket a dolgokat, de a pasi nem szól ezekről akkor valószinűleg nem eléggé őszinte :/ És ha ez így van akkor nem hizsem hogy sok értelme lenne folytatni (nem olyan régen alatt 1 hónapot értek)
2009. nov. 18. 19:11
6/6 anonim 

válasza:

18:47 és 19:00 - Sokan nem beszélnek a bajaikról.Én is ilyen voltam,főleg mikor a volt barátnőm sokat zaklatott baromságokkal.Amúgy ha szereted stb.akkor mondd meg neki hogy ha baja van akkor azt tudni akarod mert rád is tartozik.Nem logikus ez így simán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!