Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mi lesz a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mi lesz a legjobb?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel nem oylan régen jöttem össze és 2 évvel idősebb nállam.A hugával elég jó a kapcsolatom,és folyton szól hogy mi mindent csináljak másképp. Suli szünetekben is mikor összefutunk általában ez van és ilyenkor nem igazán tudok figyelni órán.Persze a srác nem mondja, de mégis csak a huga és eléggé jó kapcsolatuk van.Ha srác nem őszinte tudom hogy lépnem kellene, de ha beszélek vele akkor rosszul esik neki ha pedig szakítanék az két okból is rossz mert a huga rettentően haragudna rám a srácot pedig iszonyúan szeretem.Emiatt a tanácstalanság miatt is folyton húzom a találkozókat.Mit tegyek??
2009. nov. 18. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el a kérdésed és gondolj arra hogy ez most világos vagy egyértelmű-e egyáltalán.Aztán ha rájöttél,tanulj meg fogalmazni és tedd fel a kérdésed VILÁGOSAN és EGYÉRTELMŰEN,hogy rajtad kívül más is értse.
2009. nov. 18. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha nem érthető:/ Ha leírnád mi az amit nem értesz akkor szivesen válaszolok ^^
2009. nov. 18. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:

18:47 vagyok na legyen !

"Ha srác nem őszinte tudom hogy lépnem kellene" - miben nem őszinte?-ezt nem értem pl.Bár így 15 szöri olvasás után gondolom arra gondolsz hogy nem mondja ha valami baja van - de ez sokakkal van még így....

"ha pedig szakítanék az két okból is rossz mert a huga rettentően haragudna rám a srácot pedig iszonyúan szeretem."

Miért akarsz valakivel szakítani akit szeretsz?Szóval mi itt a kérdés.Amúgy szerintem sokan nem értenek ebből semmit sem mert csak én vesződök itt hogy kibogozzam a lényeget...Na még jövök.

2009. nov. 18. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Döntsd el, hogy akarsz e a közeljövőben boldog párkapcsolatot (kidob mint a .... valamit, és valaki mással), vagy pedig vegetálsz még vele rosszabb esetben jó pár évet. A döntés a tiéd. Let the game begin :)
2009. nov. 18. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Kifejtem:Ha huga mondja helyette meg ezeket a dolgokat, de a pasi nem szól ezekről akkor valószinűleg nem eléggé őszinte :/ És ha ez így van akkor nem hizsem hogy sok értelme lenne folytatni (nem olyan régen alatt 1 hónapot értek)
2009. nov. 18. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
18:47 és 19:00 - Sokan nem beszélnek a bajaikról.Én is ilyen voltam,főleg mikor a volt barátnőm sokat zaklatott baromságokkal.Amúgy ha szereted stb.akkor mondd meg neki hogy ha baja van akkor azt tudni akarod mert rád is tartozik.Nem logikus ez így simán?
2009. nov. 18. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!