Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó vagyok, hogy SMS-ben szakítottam barátnőmmel?
Ha tényleg ez van akkor nem vagy bunkó.
Meg legalább szántál rá egy kis pénzt is. :) Barátnőm facen tiltott, majd törölt, majd sokkal később közölte, hogy vége. Még egy sms-re is sajnálta a pénzt, szóval te még jófej is vagy ilyen téren ;)
Sms írogatás, faceről tiltogatás szánalmas és gyerekes.
Ha kemény csávó lennél, a szemébe mondod, hogy vége, cica, mert megcsalsz.
Így nem. Megérdemelte.
Én is szakítottam smsben az egyik expasimmal. Az első éjszaka után hirtelen nem ért rá találkozni...mert hogy dolgozik... Lófszt. Addig mindig ráért...aztán jött azzal, hogy időt kér... 3 nap után meguntam és írtam neki egy smst hogy részemről szakítsunk mert nekem nem fekszik, hogy hülyének akar nézni, és tudom hogy csak 1 éjszakára kellettem. Ráadásul nem volt hajlandó találkozni.
a válasz annyi volt, hogy rendben. Tehát nem tévedtem. Az ilyen nem is érdemel mást.
Azok sem akik csalnak...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!