Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért tartjátok sokan kiábrándítónak, ha egy nő dohányzik?
Ha dohányzik, akkor szinte teljesen biztos, hogy a gyereknevelés rovására megy. Olvastam jó pár cikket (tudományost is) és erre a következtetésre jutottam.
Akik dohányoznak azt vettem észre rajtuk, hogy figyelmetlenek. Gyakran felületesek és könnyebben átsiklanak dolgokon.
A barátom teljes antidohányos. De még a szagától is undorodik. Én se vagyok erős dohányos de néha buliban társaságban vagy csak úgy elszívok pár szálat és erről nem vagyok hajlandó lemondani. Nem élünk együtt így megtehetem, hogy akkor szívok amikor nem vagyunk együtt és amikor találkozunk azon a héten (vagy nap) egyáltalán nem. 25/L
Az exem gyárkémény volt, vele nem volt ebből gond sőt néha én mondtam, hogy egy kicsit vissza kéne venni!
Nyilván csak azokat zavarja, akik nem dohányoznak, és azok közül sem mindenkit.
Én nő vagyok, csak nagyon ritkán gyújtok rá, leginkább szórakozóhelyen, de az utóbbi két pasim mindkettő dohányos volt.
Nem nagyon durva láncdohányosok, nagyon ritkán érződött rajtuk a szag, de azért szívták napi szinten. Engem mondjuk nem zavart, mert nem éreztem rajtuk, vagy csak ritkán.
Az meg, hogy nem egészséges... hja, a McDonalds meg a pizza sem, a napi 8 óra ülőmunka, vagy a kevés alvás sem, mégsem kizáró ok kapcsolatban senkinél, ha az illető szereti a sajtburgert, vagy a napirendje miatt csak 4-5 órákat tud aludni.
Minden felnőtt ember tudja, hogy a dohányzás nem egészséges, ha dohányzik, tisztában van a következményekkel, teljesen fölösleges papolni neki erről.
9-es hogy lehet úrihölgy módjára dohányozni? Komolyan kérdezem! A régi sznob hölgyek jutnak eszembe akik egy hosszú pálca végére helyezett cigarettát szívtak.
Szerintem az stílusos volt. De manapság is inkább a kinézettől függ. Más a megítélése egy szakadt ápolatlan elhanyagolt nőnél és más mondjuk egy plázamacánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!