Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy evés mániás lánnyal?
Reggelente péksütit szoktam enni 3-4et kakaóscsiga vagy túróstáska..közben cukorkák negro vagy valami savanyú cukorka (iskoléban,órákon unatkozom) hazajövök eszek vagy 5-6 palacsintát vagy ami van főtt kaját .este chipsek,tábla csokik.
159 cm-emhez 56 kg vagyok.
A melleim állandóan fájnak,mivel hízok és nőnek.
A seggem nagy kerekség ,de a combomra vádlimra nem hízok.a hasamon hurkák vannak és kicsit lóg.
Nem bírok lemondani az evésről.mit tegyek?
Heti kettőszőr egy -egy órát sportolok ,de ennyi kaja mellet nem ér semmit.
Nem kötekedésből, de: reggel pár laza péksütemény, délután egy komolyabb ebéd, este meg egy kis édesség... tudod egyáltalán, hogy mi az az evésmánia? Úgy állítod be, mint ha napi 8 órában tömnéd magadba a pörköltet meg a sült kolbászt, holott nem eszel sokkal többet, mint egy átlagos egészséges ember.
Ettől persze még probléma, hogy folyamatosan hízol, de a leírtak alapján közel sem akkora, mint amilyennek te beállítod. 56 kg az még bőven elfogadható.
"Nem bírok lemondani az evésről." Megnyugtatlak, ezzel rajtad kívül még kb. hétmilliárd ember van így.
A súlyod a magasságodhoz nem sok...hanem teljesen normális
Az evés kényszer miatt jó lenne ha orvoshz mennél
Elvileg ennyi ételtől már nagyon kövérnek kellene lenned, de hamarosan leszelis, mert az egészségtelen, és/v. Mértéltelen ételfogyasztás megbosszulja magát...
Ui..
Stem ha egprőbálna tenni ellene, akkor nem lenne akadlya a kacsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!