Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek szülinapjára?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

vasárnak lesz a szülinapja,szóval sürgős:dddvalami személyeset szeretnék,de nincs semmi ötletem:ccc(holnap lesz 18 és fiú)perverz ajándékok kizárva!!:D

2013. nov. 16. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát az a baj hogy ha személyeset szeretnél ahhoz ismerni kell és ismerni csak te ismered :) biztos van valami rejtet vágya hobbi vagy olyan dolog amire sajnált pénzt kiadni és azzal meglepheted de ez személyiség függő ezt meg te tudod mi lenne számára jó:)

Mellesleg még csak annyit hogy a 18. Születésnapra mindenki emlékezni fog elég fontos esemény ha fontos lenne akkor már erre készülnöd kellett volna nem pedig utolsó pillanatba kapkodni:)

2013. nov. 16. 23:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Erotikus fotó rólad, söröskorsó, tamagochi, bojler.
2013. nov. 16. 23:09
 3/8 A kérdező kommentje:
1.:tudom,és gondolkodtam is rajta,de nemnagyon jutott semmi eszembe:S:\
2013. nov. 16. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A 120 literes Hajdu bojler tényleg nem rossz választás :D xD
2013. nov. 16. 23:14
 5/8 A kérdező kommentje:

juj a bojler tényleg elég jó ötlet:DDDDDDDDD

amúgy valami normálisabb esetleg?:D

2013. nov. 16. 23:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Süss tortát, add át meztelenül és dugjatok.
2013. nov. 16. 23:45
 7/8 A kérdező kommentje:

sütni nem tudok:S

és írtam is hogy perverz ajándékok kizárva:S:D

2013. nov. 16. 23:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a perverz a testedben(amit o szeret) es a szexben..? Vegyel cuki szives plussmacit...
2013. nov. 17. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!