Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok valakibe de nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Még év elején ismertem meg a lányt aki egyben a munkatársam. Még akkor megpróbáltam vele összejönni, de ő azt mondta, hogy nem tudja elképzelni a párkapcsolatot. Azóta még jobban megismertem és napról napra jobban belezúgtam. Reméltem hátha kialakul valami. Eléggé nyomasztó, hogy mindenki szerint összeillünk csak ő nem gondolja így :) Mit csináljak?
2009. nov. 18. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
reménykedj hogy megváltozik a véleménye mást nem tehetsz
2009. nov. 18. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Felejtsd el.

A nem, az nem. Kár több időt szánni rá.

2009. nov. 18. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Semmit, ne nyomulj. Ha nyomulsz továbbra is, meg is fog undorodni tőled.
2009. nov. 18. 14:33
 4/11 A kérdező kommentje:
A legnagyobb problémát az jelenti, hogy nem olyan egyszerű csak úgy kiverni a fejemből, hisz minden nap találkozunk, sőt együtt járunk dolgozni, nagyon jóban vagyunk, de ő csak barátként szeret.
2009. nov. 18. 14:47
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát pedig akkor kénytelen leszel elfelejti.

Vagy másik meló...

2009. nov. 18. 15:02
 6/11 anonim ***** válasza:

jobb ha elfelejted.

ne olyan emberre "pazarold" az időd, aki nem méltat egy esélyre.

2009. nov. 18. 15:17
 7/11 anonim válasza:
Meg tudlak érteni, szóról szóra ugyanebben a szituban vagyok én is!
2009. nov. 18. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is sokszor jártam így. Minél többet vártam és reménykedtem, hogy megváltozik a helyzet, annál nagyobb koppanás lett belőle. És jártam úgy is, hogy fordított volt a helyzet. Ha olyan lány "nyomult" rám, aki nem tetszett, attól megundorodtam még fizikailag is. Tehát a tanácsom: felejtsd el. Legjobb a munkaváltás. Ha ez nem megy, légy vele kedves továbbra is, de ne keresd a társaságát. Olyankor persze meg fogja kérdezni, hogy mi a baj, hogy megsértődtél-e rá, stb.. Válaszolj neki őszintén, hogy nincs semmi harag, de magadra is kell gondolnod, nem csak rá.
2009. nov. 18. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Felejtsd el.
2009. nov. 18. 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Lépj tovább. (felejtsd el).
2009. nov. 18. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!