Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném jobbá a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Kicsivel több, mint egy éve vagyunk együtt barátnőmmel. A gondom az, hogy elég sokat vitázunk, és egyik korábbi ismerősével is elég jóba lett, hiába jeleztem felé, hogy nem tetszik, amit csinál. Nem igazán érzem rajta, hogy maximálisan boldog lenne velem, pedig én próbálok minden tőlem telhetőt megtenni. Felajánlottam neki, hogy költözzön fel hozzám Pestre, hogy legyen könnyebb munkát találnia.
Tavaly nyáron a Balcsinál nyaraltunk, idén elvittem hétvégékre Bécsbe, Pécsre, wellness Hajdúszoboszlón, voltunk Görögországban is. Nagy álma vált valóra azzal, hogy kilátogattunk egy hétvégére a F1-re. Nem sorolom... Szülinapján is kitettem magamért, mégsem érzem, hogy teljes lenne a boldogsága.
Mit tehetnék még? Én odavagyok érte, de félek, hogy ez nem kölcsönös.
Erre vágynak, de mindennek van határa és egy idő után akár unalmassá is válhat és nem fogja tudni úgy értékelni a dolgokat mint ahogy várnád. És tadááám, itt a bizonyíték, h azt vetted észre, h nem teljesen boldog!...
2013. nov. 16. 13:35
12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt most irigységből mondjátok. Senki se utasítaná vissza, ha a barátja utazásra invitálná a párját.
2013. nov. 16. 13:38
13/19 anonim válasza:
Nem 1 barátomat hagytam ott, mert túl sokat költött rám. Ha szereted azt máshogy is kilehet mutatni mint, hogy körbe utaztatod a Földön. Találj ki valami mást amivel kimutatod a szereteted és főleg olyat ami semmibe se kerül, amit pl te csinálsz neki. :)
2013. nov. 16. 13:46
14/19 anonim válasza:
Azért mert nem értünk veled egyet, h ez így oké, h elkényezteted, attól még rohadtul nem vagyunk irigyek.. Ezt nem tudom honnan veszed! Én se szeretek olyan pasikat akik MINDEN kívánságomat teljesítik, mert egy idő után már idegesítő tud lenni, h nekem semmit sem kell tennem az álmomért..Nem 1 pasit dobtam én is azért mert megfojtottak ezzel a "Mindent megadok"...De igen!:) Biztosan irigykedem..:S
2013. nov. 16. 13:55
15/19 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit csináljak? Komolyan nem tudom.
2013. nov. 16. 13:56
16/19 anonim válasza:
Ülj le és beszéld meg vele, h te mit érzel és talán elmondja, h mi zajlik benne! Így nehéz, h még csak nem is beszéltetek erről!
2013. nov. 16. 13:59
17/19 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk erről már. Az imént említett ismerősével volt anno valami kavarás, és mióta újra felvették a kapcsolatot neten, azóta ilyen. Bár ennek ellenére azt mondja, hogy nincs jelentősége és engem szeret.
2013. nov. 16. 14:06
18/19 anonim válasza:
Akkor itt van a kutya elásva... Ne vedd olyan biztosra, h nincs semmi se köztük, főleg ha a barátnőd furán viselkedik azóta!
2013. nov. 16. 14:59
19/19 A kérdező kommentje:
Mióta hozzám költözött egy fél országnyi távolság van köztünk. Úgyhogy nem hiszem, hogy lenne köztük valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!