Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Őszintén ti együtt tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén ti együtt tudnátok lenni egy olyannal, akinek jó belső értéke van, de külsőleg nem tartjátok vonzónak? 24/F

Figyelt kérdés
Én nem tudnék egy olyan lánnyal együtt lenni, akit nem tartok vonzónak, de mégis sok olyat hallok, hogy egy férfi vagy nő olyan személlyel van együtt, akit csak a belső tulajdonságai fogta meg. Egyáltalán nem vagyok érzéketlen pasas, mert fontos a belső tulajdonság is, de nem kell, hogy full szép modell nő legyen, csak fogjon meg benne valami. Volt már rá példa, hogy bejöttem egy pár lánynak kedvesek voltak meg rendesek, de nem tartottam vonzónak őket. Szerintem egy ilyen kapcsolat nem lehet hosszútávú. Ti hogy vagytok ezzel?
2013. nov. 16. 09:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha nem tartom vonzónak akkor igen. ha undorodok tőle akkor nem.
2013. nov. 29. 00:01
 12/14 anonim válasza:

hát ez hülyeség. az ember egy egész, és nem szempontok összessége. Amint eljutsz oda arra a szintre, hogy ne szempontok szerint gondolkozz valakiről, a kettő együtt fog megjelenni. Sosem lesznek ilyen kérdéseid. Amint beértél, az a lány akit igazán szeretnél nem fog megosztani. Akit kiívánsz az jó fej is lesz, és fordítva.

Minden más esetben még éretlen vagy. AMugy ezt most szerintem is hagyd. Nagyon megbántanád, ha közeledsz, de nem kívánod.

2013. nov. 29. 01:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmiképp se kezdenék olyan csajjal aki nem vonz, inkább keresem tovább a megfelelőt! Emiatt nem tartom magam éretlennek, szerintem ez jobb gondolkodás mód, mint a nincs ló jó a szamár! Emiatt van ennyi hűtlenség és megcsalás!
2013. nov. 30. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled kérdező! Volt egy olyan kapcsolatom ahol nem kifejezetten tetszett a srác de belementem a kapcsolatba mert belső értékei és a személyisége viszont nagyon megfogtak.

Sajnos pár hónap után rádöbbentem, hogy vagyok belé szerelmes. Végtelenül szeretem mint embert, de a szerelem, a szenvedély hiányzott. Nem pattant ki a nem volt meg a tűz, a fizikai vágy ami szerintem a szerelmet, a kémiát működteti. Nem kívántam, 4 hónapig nem is volt köztünk szexuális kapcsolat. Nagyon szerettem emberként,barátként jó férj és jó apa lett volna de végül szakítottam vele, mert nem tudtam volna boldoggá tenni. Nem akartam tőle elvenni az esélyt, hogy találjon valakit akinek minden szempontból ő lesz a tökéletes.

2013. nov. 30. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!