Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén ti együtt tudnátok lenni egy olyannal, akinek jó belső értéke van, de külsőleg nem tartjátok vonzónak? 24/F
hát ez hülyeség. az ember egy egész, és nem szempontok összessége. Amint eljutsz oda arra a szintre, hogy ne szempontok szerint gondolkozz valakiről, a kettő együtt fog megjelenni. Sosem lesznek ilyen kérdéseid. Amint beértél, az a lány akit igazán szeretnél nem fog megosztani. Akit kiívánsz az jó fej is lesz, és fordítva.
Minden más esetben még éretlen vagy. AMugy ezt most szerintem is hagyd. Nagyon megbántanád, ha közeledsz, de nem kívánod.
Egyetértek veled kérdező! Volt egy olyan kapcsolatom ahol nem kifejezetten tetszett a srác de belementem a kapcsolatba mert belső értékei és a személyisége viszont nagyon megfogtak.
Sajnos pár hónap után rádöbbentem, hogy vagyok belé szerelmes. Végtelenül szeretem mint embert, de a szerelem, a szenvedély hiányzott. Nem pattant ki a nem volt meg a tűz, a fizikai vágy ami szerintem a szerelmet, a kémiát működteti. Nem kívántam, 4 hónapig nem is volt köztünk szexuális kapcsolat. Nagyon szerettem emberként,barátként jó férj és jó apa lett volna de végül szakítottam vele, mert nem tudtam volna boldoggá tenni. Nem akartam tőle elvenni az esélyt, hogy találjon valakit akinek minden szempontból ő lesz a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!