Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már a fiúk többségénél tényleg a külső az, ami mindent eldönt?
nekem pont az ilyen csajok jönnek be, nem kell "10/10"-esnek lennie, elég egy 6-7es is, csak legyen értelmes, és adjon magára
21f
Bírom az ilyen nyafogást,mintha a lányok mások lennének.
Persze amikor a suli jó pasija végigvonul a folyosón,minden lány őt bámulja és le se sz*rják az átlagos srácokat.
Mindenki olyan társat választ magának akihez vonzódni tud. Külsőleg is. Álszent dolog azt állítani, hogy a külső nem számít. Mert bizonyos szintig igen is számít.
Fura amit írsz. Én nem vagyok szép. Esetleg átlagos...mégis fél év internet - (es társkereső) elég volt ahhoz hogy társat találjak. Már házasok is vagyunk, 2 éve. Szóval volt esélyem.
És olyan férjem van akit helyesnek, jó pasinak tartok. Szóval még arról sincsen szó, hogy aki nem jó csaj, az elégedjen meg a maradékkal és ne válogasson....Mert ilyen dumát is hallottam már az olyan nőkre akik nem 10/10-esek....:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!