Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, megsértődnétek egy ilyenen?
Mindennél jobban szeretem, de voltak hullámvölgyek, amikor nem voltam biztos magamban. Sokan nem szerették a barátaim közül, és, hogy ne tudjanak csesztetni, sajnos olyanokat mondtam, hogy utálom. Na, ez eljutott hozzá is... És nagyon megsértődött. Letiltott mindenhonnan, nen válaszol az sms-ekre.
Ti megsértődtetek volna? Hogyan tehetném jóvá?
Miért is ne sértődnének meg ilyenen az emberek?
Még jól szájba is b...nálak! Jó barátnő alany vagy!
Igen, megsértődnék ezen.
Esetleg kérj tőle bocsánatot személyesen, őszintén. Onnantól már csak rajta áll, hogy megbocsát-e.
Oke, utso megis mirol beszelsz?
Koszonom a valaszokat, azt hiszem, jobb, ha tul teszem magam rajta. :( eleg tanulsagos volt a tortenet... :(
Ha én mindennél jobban szeretek valakit, akkor a legkevésbé az érdekel, hogy a barátaim vagy bárki más mit gondolnak róla... szóval igen, ilyen helyzetben én is megsértődtem volna.
Egyébként szerintem is annyit tehetsz, hogy személyesen megkeresed, bocsánatot kérsz és elmagyarázod neki, hogy miért mondtad. Ha sikerül megértenie, és ő is ennyire szeret téged, akkor még megbocsáthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!