Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet van annak igazságalapka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet van annak igazságalapka, hogy eddig a duci nők adtak igazi önzetlen szeretetet?

Figyelt kérdés
Nem általánosítani akarok, mert biztos van kivétel, de én eddig csak a duciktól kaptam őszinte igaz önzetlen szeretet. Volt táncos meg modell, nagyon csinos barátnőm, de mindegyiknél éreztem hogy ő a NŐ, örüljek neki, hogy ILYEN nővel lehetek, és önző volt, én vagyok az ő pasija hozzáállása volt stb stb.
2013. nov. 15. 16:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már hogyne volna összefüggés! A ducikat világ életükben vagy csúfolták, vagy nem voltak megelégedve önmagukkal és már gyűlölik a külsejüket, ezért depisek, undokok ésatöbbi...

Amelyik ilyen igénytelen csaj jól érzi magát a bőrében az meg egy gátlástalan barom.

És vannak a normális csajok, ami neked eddig nem jutott és ezután sem fog jutni ennyi ésszel.

2013. nov. 19. 18:36
 12/13 anonim válasza:
Szerintem meg nincs összefüggés. Nem vagyok egy nádszál vékony, de nem vagyok bunkó az emberekkel. Van olyan lány ismerősöm, aki gyönyörű és még sem bunkó, el lehet vele beszélgetni, de van olyan is, aki alpári módon tud beszélni a másikkal
2014. ápr. 27. 01:01
 13/13 anonim ***** válasza:

lany vagyok.. nem vagyok egy vekony testalkatu (nem nyomom 90-100kg-ot..)

tehat van egy 170 cm-es magassagom es egy 'ropke' 78kg-om.. latszik a pocakomon a vallamon az arcomon.. onbizalomhianyom van, utalom magam.. de tudom hogy lehetek szep, es csinos a magam modjan.. azt mondjak szep arcom van, a szemem sajat velemenyem szerint is gyonyoru kek szinu.

Igazabol nem ettol fugg a kedvesseg.. sajnos en igazi hangulatember vagyok.. ezt a baratom tudja a legjobban elmondani.. ha rossz a kedvem iszonyuan felszines es mogorva vagyok.. ha jo akkor pedig a fellegekben jarok es mindenkivel kedves vagyok.. viszont az biztos hogy legbelul ugyanolyan szeretet van akarmilyen kedvem van.. mindentol fugg a szeretet kifejezese..

16/L (13 honapos kapcsolat)

2015. ápr. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!