Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy szexkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy szexkapcsolatba beleférnek a becézgetések, a szivecskék, és a szeretlek?

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. nov. 15. 08:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem se, de akkor ez mi? Hogy lehetne definiálni?
2013. nov. 15. 08:03
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem belefér

de nem szabad komolyan venni :-)

mivel kvázi "jutalmazni" nem tudod mivel a jó élményekért ....

2013. nov. 15. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:

A szeretlek nem...becézés...igen..

Ha több is van, akkor vagy az egyiknek fájni fog, vagy kapcsolat lesz belőle.

2013. nov. 15. 08:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Háát necces,hogy beléd szeretett.
2013. nov. 15. 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
egyértelműen nem.. itt már más jellegű kapcsolat van kialakulóban. csak szex és más semmi:)
2013. nov. 15. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:
A szexkapcsolat a szexről szól. Két ember találkozik, szórakoznak, kicsit elvannak majd az egyik jobbra, a másik balra a legközelebbi alkalomig. Ha becézgetés, szívecskék, meg szeretlek van, az már nem szexkapcsolat.
2013. nov. 15. 11:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy látom, a legtöbben hasonlóan gondolják, mint én. Ez több, mint egy szexkapcsolat, de nem is barátság extrákkal, mert sosem voltunk barátok. De akkor mi van köztünk?
2013. nov. 15. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:
egy laza kapcsolat, ami akár nyitott is lehet(ha nem vagytok hűségesek egymáshoz)
2013. nov. 15. 14:02
 10/10 anonim ***** válasza:

A becézés beleférhet akár.. Szivecskék, meg hogy azt mondja szeret, az már nem.

Én pl kaptam olyat, hogy imádlak, de mi barátok is vagyunk. Bár már tényleg csak barátok vagyunk mert férjhez mentem.

Meg kéne vele beszélni, hogy mi ez. És ha többet akartok, akkor meg összejönni.

27/N

2013. nov. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!