Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha megcsaltam?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a baratomat, elcsattant egy csok massal. Nekem semmit sem jelentett az a csok. A baratom azonnal kitett, nem is kivancsi ram tobbet. Vissza szeretnem szerezni, mert o kell nekem, nem tudom miert csokoltam meg mast. Viszont lefekudtem a legjobb fiubaratommal, mindig is tobb volt szamomra mint barat, es valahogy megtortent. A baratom errol nem tud, es ezt nem is tudna meg soha. Ti ezt elmondanatok a helyemben? Vissza szeretnem szerezni, hogy csinaljam? A fiubaratommal soha nem lehet koztunk komolyabb, nem szeretnenk a baratsagot elrontani. ezert szeretnem a baratom visszakapni, keztem mar megszeretni. Egy csok nem olyan nagy bun hiaba mondom neki :/ 18/L2013. nov. 14. 23:58
11/13 anonim válasza:
Na anyukám! Ezeket a vákaszokat ki nem látta előre!
12/13 anonim válasza:
Nem a csókon van a hangsúly,hanem azon,hogy ha ezt megtetted,akkor nem tiszteled eléggé,mert nem okoz gondot,hogy beletiporj a lelkébe.
Ha van esze,akkor többet nem áll szóba veled.
13/13 NyolcOne9 válasza:
Már az is kiverte a biztosítékot, hogy neked a csók nem jelent semmit. Akkor meg minek kellett megcsókolni a másikat?
Aztán le is feküdtél egy sráccal, de te szereted a barátodat. Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent szeretni? Mert egy szerető ember nem csinál ilyet. Te olyan r1banc vagy, mint hat másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!