Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, aranyos pasik írjatok! Hol vagytok?
Nemigaz,hogy nincs rendes pasi!Fiuk,írjatok már,hogy lássam,hogy vagytok még!
(És lehetőleg ne csak a szexről tudjatok beszélni)
Énis énis énis. Budapest.
De tényleg elárulhatnád hogy neked mi számít aranyosnak, mert az is elég relatív... :)
bár nem tőlem kérdeztétek, de válaszolok:)
egy igazán jó pasi külsőleg nézzen ki jól , ha nem is úgy mint a világ legjobb pasija de legyek rá büszke, tehát legyen minimum átlagos,v még annál is jobb:) belsőleg pedig a legfontosabb h éreztesse h szeret és h te vagy neki alegfontosabb és bármit megtenne érted:) és ezt ne csak mondja hanem tettekkel is bizonyítsa! mindig bókoljón,minden nap mondja el, h mennyire szeret:) ezek mellett legyen jófej és vicces, és persze az is kell, h egy hullámhosszon legyetek:) én (18L) megtaláltam már ezt a pasit és egy hét múlva leszünk 2 évesek:) imádjuk egymást!ő a tökéletes!jóképű,sexy,izmos,vicces egyszóval az igazi:) de persze szoktunk vitázni... nem mindenben értünk egyet és ez a legfőbb gond. de a lényeg h amiket fentebb említettem mind igaz rá és ilyen egy aranyos,jóképű és egyszerűen "tökéletes" pasi:) akit csak imádni lehet:)remélem fiúk érthető választ írtam a kérdésetekre:D és kitartás lányok vannak még ilyen pasik!!:)
Itt vagyok kicsim, aranyos is vagyok, sőt még helyes is(talán nem nagyképűség ezt így leírni), sőt egyedülálló is! Írjál, csók! :)
22/F
Én itt vagyok például :)
Írj privit! :)
Győriek, nekem írhattok. ;)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!