Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves, aranyos pasik írjatok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, aranyos pasik írjatok! Hol vagytok?

Figyelt kérdés

Nemigaz,hogy nincs rendes pasi!Fiuk,írjatok már,hogy lássam,hogy vagytok még!

(És lehetőleg ne csak a szexről tudjatok beszélni)

2009. nov. 17. 21:27
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Énis énis énis. Budapest.

De tényleg elárulhatnád hogy neked mi számít aranyosnak, mert az is elég relatív... :)

2009. nov. 17. 21:49
 12/35 anonim válasza:

bár nem tőlem kérdeztétek, de válaszolok:)

egy igazán jó pasi külsőleg nézzen ki jól , ha nem is úgy mint a világ legjobb pasija de legyek rá büszke, tehát legyen minimum átlagos,v még annál is jobb:) belsőleg pedig a legfontosabb h éreztesse h szeret és h te vagy neki alegfontosabb és bármit megtenne érted:) és ezt ne csak mondja hanem tettekkel is bizonyítsa! mindig bókoljón,minden nap mondja el, h mennyire szeret:) ezek mellett legyen jófej és vicces, és persze az is kell, h egy hullámhosszon legyetek:) én (18L) megtaláltam már ezt a pasit és egy hét múlva leszünk 2 évesek:) imádjuk egymást!ő a tökéletes!jóképű,sexy,izmos,vicces egyszóval az igazi:) de persze szoktunk vitázni... nem mindenben értünk egyet és ez a legfőbb gond. de a lényeg h amiket fentebb említettem mind igaz rá és ilyen egy aranyos,jóképű és egyszerűen "tökéletes" pasi:) akit csak imádni lehet:)remélem fiúk érthető választ írtam a kérdésetekre:D és kitartás lányok vannak még ilyen pasik!!:)

2009. nov. 17. 21:52
 13/35 anonim ***** válasza:
:D najo Szentesre ne gyere ennyire tökéletes nem vagyok :D
2009. nov. 17. 21:54
 14/35 kolosszus22 ***** válasza:

Itt vagyok kicsim, aranyos is vagyok, sőt még helyes is(talán nem nagyképűség ezt így leírni), sőt egyedülálló is! Írjál, csók! :)

22/F

2009. nov. 17. 21:54
 15/35 anonim ***** válasza:
Itt vagyok! Járunk? :P Neked még a csillagokat is lehoznám az égről!
2009. nov. 17. 21:55
 16/35 anonim ***** válasza:
21:52-nek köszönjük a leírást, de ebből még mindig nem tudjuk hogy a kérdezőnek mi számít "aranyos pasi"-nak. Mint mondtam az aranyos az igencsak relatív, más szóval, ízlések és pofonok :D
2009. nov. 17. 21:59
 17/35 anonim válasza:
21:59es válaszolónak: írtam h tudom h nem engem kérdeztetek. én csak leírtam h a legtöbb csaj kit keres. de persze lehet h a kérdező pont olyan típus aki másra vágyik. (bár nem hinném:))
2009. nov. 17. 22:13
 18/35 anonim ***** válasza:

Én itt vagyok például :)

Írj privit! :)

2009. nov. 17. 22:20
 19/35 anonim ***** válasza:
22:13-nek: Na akkor megint nyertek a zseléfejek D:
2009. nov. 17. 22:23
 20/35 anonim ***** válasza:

Győriek, nekem írhattok. ;)

18/L

2009. nov. 17. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!