Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés

A volt barátnőm kb.3hete szakított velem mert nem szeret, de több olyan jelzése is volt amiből azt vettem le hogy még van esélyem nála (pl.

azt akarja hogy nála maradjon még a pulcsim,azt mondta néha még kérni fog tőlem csókot de csak ha benne vagyok ,meg még ilyenek) . De most megtudtam hogy fűzi valami gyerek de állítólag ő nem akar a gyerekkel együtt lenni ,de szerintem ezt csak nekem mondta.Ez az új infó nagyon felidegesített, én még mindig nagyon szeretem őt. Van esélyem hogy újra együtt legünk ?? Ha igen akkor mit tegyek hogy sikerüljön ?? nagyon szeretem ,nem tudom elviselni hogy mással van

2013. nov. 14. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
esély van csak az a kérdés mennyi :D
2013. nov. 14. 11:19
 2/9 A kérdező kommentje:
és szerinted mennyi ??
2013. nov. 14. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát...rizikós, de bejöhet, ami manapság szinte mindig bejön (nem irónia, tényleg!!!), ha LESZAROD. Szó szerint. Neki kéne tepernie utánad, aztán egyszer csak engedsz neki, és hopp, együtt vagytok. DE! Ez nagyon nem biztos megoldás, nem ismerem a volt barátnődet.
2013. nov. 14. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi ,többen is ezt javasolták ,megpróbálom,remélem bejön
2013. nov. 14. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kéne vele foglalkoznod,aztán ha teperne,akkor már látnád az esélyt.Ha meg nem,tudnád,hogy őt hidegen hagyja az egész.Szerintem próbáld ki,hogy figyelmen kívül hagyod.
2013. nov. 14. 11:46
 6/9 A kérdező kommentje:
am egyszer már ezt eljátszottam csak pár óráig nem írtam neki és már kérdezte hogy miért nem írok neki meg ilyenek ,de ezt megint megcsinálom
2013. nov. 14. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:
de félek hogy addig összejön azzal a gyerekkel...
2013. nov. 14. 12:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Nincs. És össze is fog jönni a másik fazonnal.
2013. nov. 14. 12:21
 9/9 A kérdező kommentje:
nem akarom magamat túlságosan biztatni de szerintem ne vedd ezt ilyen biztosra
2013. nov. 14. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!